Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbrrol

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc hotlegs modellem természetesen magyar. Itt az eurobabeindexes adatlapja; elég gazdag a művésznő kínálata filmekből . http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/tiffanyrou.html…..
No comment. Egyszerűen a legizgatóbb dolog a világon. + képek a továbbra kattolva.  …..
Erős Antóniáén és Marenec Fruzsináén kívül felejthetőek . Szerintetek ?(Na jó még a Klaudiáé is szép ...)Erős Antónia :Marenec Fruzsina :Zoltán Erika : Galambos Dorina :Kapócs Zsóka : Liptai Claudia : Schell Judit : Jakupcsek Gabriella : Xantus Barbara…..
Az előző post-al csúcsot döntött a kis blogunk (1500 feletti egyéni látogató 3500 feletti lap letöltéssel !). Köszi az Index-nek a főlapos reklámot ! Nem tudom ismeritek-e Casey oldalát. Ha nem, nézzetek el felé, egy nagyon aranyos kis csaj saját lapja ez (www.caseyscam.com) ahol…..
Össze szedegettem egy pár képet magyar hírességek talp képeiről :Ha valakinek van még ezeken kívül, küldheti : footfet@freemail.huD. Tóth Kriszta : Zsédenyi Adrienn :  Tóth Gabi : Létay Dóra : Erdélyi Tímea :Varga Izabella : Vágó Piros : Patrícia…..
Újabban kedvenc oldalammá nőtte ki magát a svédek által készített amatőr lap, profi fotósok által készített képeivel.Gyönyörködjetek Ti is a képekben :  ..
Minden egyéb kommentár nélkül jöjjenek az "ingyen talpak" :A képekre kattintva a teljes galériát nézhetitek meg !         ..
Szerencsére itt a jó idő, előkerültek a szandálok, kis papucsok. Előbukkannak szép színes lábujjköröm is a cipőkből . Egy pár kép a színek kavalkádjából :..
Biztosan Ti is ismertek olyan oldalakat, amelyek összegyűjtögetve kínálják napi frissítéssel az "ingyenes" galériákat. Mindenféle kategóriában lehet itt találni fizetős oldalak ajánlóit. A teljesség igénye nélkül egy pár ilyen lap :…..
Egyik legismertebb soft-akt modellünk, akire büszkék lehetünk. Próbáltam természetesen lábas képeit válogatni nektek. Ha tetszik, még jöhet ! ..
A látogatottság alapján úgy látom ezeket a képeket szeretitek, hát jöjjenek még :..
gabbrrol 2014.07.27 14:19:51
Folytassuk akkor :Írjátok meg kiről legyen feltöltve teljes sorozat és felkerül !..
gabbrrol 2014.07.27 14:18:48
Következő adag a holnapi napon. Klassz kis amatőr lap : www.footpixies.com ..
gabbrrol 2014.07.27 14:17:25
No comment a képekhez talán csak annyi, hogy kivételesen nagyobb verzióban is megnézhetitek őket a képekre kattolva,  szerintem megéri ...      ..
Kicsit off téma, de megtaláltam ezeket a régi képeket és gondoltam, hátha még nem látta valaki ... Van köztük azért lábas kép is :)..
Európa legjobb pornó színésznőjének ismét egy magyar lányt választottak, akinek persze van footjob jelenete is, neki ne lenne, itt egy kis ízelítő belőle :www.footsie.com     ..
Ismét kaptam mailben amatőr képeket, amiket itt találhattok : "Vannak erröl a lányról is egy párat horvátországban csináltam, meg egy pár a mostani páromról,de majd igyekszem footjob témában is küldeni." ..
Egy kórházban feküdtem,megműtöttek. Az egyik gyönyörű lábú harisnyás nővér éppen készült hazafelé,amikor az ágyamhoz invitáltam beszélgetni. Elmondta mennyire fáradt az éjszaka után.Beszélgettünk kicsit,majd -magam sem értem hogy mertem- kértem,hogy vegye el a szatyrot a…..