Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popi.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában vettem néhány drón vázat, és eszembe jutott, hogy még sosem láttam normális bejegyzést arról, hogy mi alapján kell(ene) vázat választani, ha építeni akarunk. Persze mindig vannak "best of 20xx" listák, amikbe egy tonnányi panel mondat van, hogy ez könnyű, meg erős,…..
popi. 2017.09.18 20:27:50
@Jackal_: a nyelv miatt nem értem azt a cikket, amit küldtem. amit te írtál, az érthető! :) : ) :)
Hivatalosan kitört a nyár, nemcsak azért, mert baromi meleg van, hanem mert sorban jönnek a jobbnál jobb akciók, szerencsére nem kizárólag drón témában. Most éppen a Gearbest ömleszti ránk a különböző kedvezményeket, ebből szemezgettem nektek, de az érdeklődéseteket ne korlátozzátok pusztán az…..
popi. 2017.06.08 13:14:44
Nem volt még ilyen rovat, de úgy gondoltam, hogy mindenképpen megérdemel egy hírposztot. Mivel tudjuk, hogy egy terméknek annyi a valós értéke, amennyiért el lehet adni, így érdekelne, hogy ki mennyit adna bizonyos dolgokért. Ezért ha találok valami szerintem érdekeset, akkor azokat fel fogom dobni…..
A blogon több Emax gépről volt már szó, én is tulajdonlok egyet a mai napig, ezért örömmel vettem az új modelljük érkezését. Lefele léptek méretben, a váz 200 milliméteres, viszont az elődmodellekkel ellentétben nem az X, hanem a hagyományos elrendezést preferálja. Sok más érdekességet is…..
Egy kedves olvasómtól kaptam a lenti alkatrészeket, ugyanis neki nem volt rá szüksége. Majdnem minden rendelkezésre áll, egy vázra és leszállólábakra van szükségem, hogy felélesszem a madárkát. Úgy döntöttem, hogy ezt meg is fogom tenni, hiszen egyrészt móka, és lehet…..
Sok levelet kaptam azzal kapcsolatban, hogy miért nem rendelünk több gépet és alkatrészt Európai Uniós forrásból. Erre általában az volt a válasz, hogy azért, mert nincs megfelelő választék. Van néhány kínai weboldal, ahol lehet venni termékeket EU raktárból is, ilyen…..
Ezt is megéltük, 1 éves lett a blog. Ha visszatekintek arra, hogy hogyan is indult ez az egész 365 nappal ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül bárkit is érdekelni fog a blog, hogy egyáltalán egy évig fogja húzni, sőt azt sem, hogy ennyi idő alatt a legnagyobb ilyen témájú oldallá növi ki…..
A géppel már többször repültem, mire ez a cikk megszületett. Mindig egy kölcsöngéppel, mert valahogy nem akaródzott megvenni, annak ellenére, hogy már Banggood Eu raktárban is kapható, vagyis a vámterheket nem nekünk kell kiköhögnünk. Amikor idén januárban megjelent, akkor semmilyen alternatívája…..
A blog első (aktuális) bejegyzése egy friss élmény: Szép szombat délutáni sétálgatás után tértünk be a Good Bar Good Burger étterembe. A helyszín a Kálvin tér és az Egyetem tér közötti utca, tele külföldiekkel és kiülős helyekkel. A jó időt itt is kihasználva, a…..