Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BetOnThis

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok,A mai nap ezekre a meccsekre tettem fel az életem :DSilkeborg - Midtjylland tipp: több mint 1.5 gól, odds: 1,25Portsmouth - Preston tipp: több mint 1.5 gól, odds: 1,30Valenciennes - Nancy tipp: több mint 1.5 gól, odds: 1,40Szelvény szorzó: 2,28Tét:7500 FtVárható nyeremény:…..
 BORDEAUX - LYON - ÉLŐ VIDEÓ Ha nem megy a videó kérlek töltsd újra az oldalt 2 perc elteltével!  A KÖZVETÍTÉSNEK VÉGE, EREDMÉNY: BORDEAUX - LYON 2:0 ..
Fenerbahce vs. Besiktas Élő videó közvetítés ha nem megy a videó akkor frissítsd az oldalt, de az is lehet, hogy a közvetítésbe hiba csúszott vagy már nem él a kapcsolat. A MECCSNEK VÉGE A VÉGEREDMÉNY FEN - BES 1:1    WAU_tab('9wv6ilb0s2ee', 'bottom-center')..
You're alive. Do something. ennyi. 2009.04.06 01:16:07
különböző okok, félreértések miatt megválok hőn szeretett blogomtól. kitörlöm örökre. sajnálom hogy így alakult. pá. viszlát. ez van. ennyi...
BetOnThis 2009.04.12 16:18:16
Egyszerű egysejtűek vagyunk, ezért kevés dolgot szeretünk jobban, mint a furmányosan, lakossági módszerekkel meghekkelt corporate oldalakat. Ezért hozott örömet ebbe randa szerda reggelbe Emese levele: azért ez undorító,és ha bele gondolok, hogy ezt az oldalt gyerekek is nézik... ez…..
BetOnThis 2008.06.21 04:55:48
11 nap van még hátra, mindenki lázba van nem is csoda hiszen Ausztria és Svájc az EB ideje alatt tele lesz kurvákkal. Elsősorban a focivilág kurváival, mert hát lassan ott fogunk tartani, hogy minden sztárjátékosnak fizetnek már csak a fingásért is pont úgy ahogy az útszéli…..
Lázasan megy a készülődés az EB körül a sógoroknál és a svájci bankároknál egyaránt. Milliárdok erre, milliárdok arra, csapatok itt, sztárjátékosok ott, lázas drukkerkészülődés. Sokunknak természetesen nem adatik meg, hogy élőben izguljuk át a 2008-as UEFA EB egyes…..
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..