Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paslosz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a filmekben, a valóságban sem kell nagyon pedálóznia senkinek, ha arra akar példát találni, hogy ki kit csalt meg. De miért sír a nő? Miért bánatos a férfi? Általában az egyik fél a hunyó, és a hunyó fél beismerni a hibáját, mert megakarja tartani a másik felet, és…..
Paslosz 2015.07.13 17:13:07
@Mr. Waszabi: Ne haragudj, de az az önámítás amit írtál. Teljesen mindegy milyen párod van. Nem ettől függ. Az ember alapvetően nem monogám. Ha Te vagy a párod olyan helyzetbe, környezetbe kerülsz, úgyis megtörténnek a dolgok.
Paslosz 2015.07.13 17:15:34
@Szalahaddin: Egyetértek, ahogy egy tanult kollégám mondta: "Beszélgetni, hozzábújni valakihez, egy jót szeretkezni, arra ott a feleségem, dugni egy izgalmasat meg mások..."
Klasszik naiv ügyfeles eset. De, ki felel a félresikerült üzletből fakadó károkért, ha az üzletkötő bénázott? Fizetni egyelőre természetesen az ügyfél fizet, akinek a matematikai képességeit lássuk be eléggé elhomályosítja a bika, hiszen 45 ezernek 35 ezer az nem a fele,…..
Dani kritikája ide kattintva olvasható el. Őszintén szólva, az én ízlésvilágom alapján az utóbbi évek után fel volt adva a lecke Christopher Nolannek. A kiváló alappal induló Eredet és a Batman-trlógia záródarabja is kisebb csalódást okozott. Lehet tudatos döntés volt a…..