Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b0mb3r

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal az Allterco-tól egy RGBW eszköz érkezett hozzám tesztelésre, amit ezúton is köszönök nekik! Adatlap szerint DC12V-on összesen 144W, csatornánként max 75W teljesítményig használható. PWM RGB, RGBW, vagy 4 csatornás egyszínű LED szalag/LED izzó vezérlésére alkalmas. E mellett 24V DC-ről is…..
b0mb3r 2019.06.05 06:28:10
A Raspberry-mhez készítettem korábban egy 5V DC barkács-szünetmentest, amivel - lekopogom - a beüzemelése óta eltelt fél évben nem volt semmi problémám. Ám szembejött az ebayen egy integráltabb eszköz, amin már rajta van az elemtartó, a töltő, illetve a feszültségátalakító is, mindez kemény 700…..
A Raspberry Pi Zeronak és a Zero W-nek van egy aprócska hiányossága: nincs direkt hangkimenete. Így ha hangot szeretnénk vele kiadni, vagy szerzünk egy egyszerű zümmert, vagy egy megfelelő erősítőt és hangfalat, amit aztán valamilyen módon GPIO-n keresztül vezérlünk vagy... A legegyszerűbb,…..
Szexofon blogja Álmában megdugni 2010.01.29 06:58:00
A Kedves is így alszik. Akár róla is készülhetett volna ez a kép.Imádok álmában hozzábújni, alvástól felhevült forró testéhez érni, cirógatni, megkörnyékezni. Végigsiklatom rajta a tenyerem, ujjaim, mintha leltárt készítenék mindene megvan-e amit úgy szeretek rajta. Nem…..
b0mb3r 2014.11.02 00:10:23
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); http://www.origo.hu/itthon/20140729-otven-ember-kaptak-el-drog-miatt-az-ozora-fesztivalon.html A Fejér megyei rendőrség honlapján közölte, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság területén július 26-től elrendelt fokozott ellenőrzés…..
Ha ellopták vagy elhagytad a telefonodat az alábbi oldal segítségével könnyedén megtalálhatod. Nem kell, semmilyen alkalmazás hozzá. Egszerűen meg tudod csörgetni a telefonodat vagy meg tudod nézni a pontos GPS pozícióját. Nincs rá folyton szükség, de érdemes észben tartani.…..