Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOYBOY

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei szezonban már másodszor lett a hét legjobbjává választva egy nyári igazolás. Diego Costa óriási esélyessé vált, ami a góllövőlistát illeti a Premier League-ben. Káprázatosan kezdte a szezont a Chelsea 25 éves csatára, akinek már a statisztikai mutatói is borzasztóan…..
A válogatott szünet után hétvégén visszatér minden a régi kerékvágásba. Két hétig unatkoztunk, de legalább a Hodgson-csapat meglepően jól teljesített. Jön a Premier League idei szezonjának negyedik fordulója. Ahogyan azt már megszokhattuk, szinte minden fordulóban találkozik…..
Oroszlánfoci Győztes pancserock 2014.09.04 14:26:13
Anglia barátságos mérkőzésen csak egy góllal tudta legyőzni Norvégiát. Azt a Norvégiát, amelynek keretkészlete amúgy is borzalmasan gyenge, lassú. Most ráadásul tartalékosan léptek pályára, több kulcsjátékosuk nem is lett nevezve a keretbe. Hihetetlen, hogy ennyire…..
A Manchester United védelme idén nem a megbízhatóságáról híres eddig. Rengeteget hibáznak, azonban így is sokat köszönhetnek spanyol válogatott kapusuknak David de Gea-nak. A Ligakupában még négyet kapott a MK Dons csapatától, de a szombati bajnokin gyakorlatilag kivédte a Burnley…..
A vendégsarok mai meghívottja a Bundesliga Magyarország facebook oldal főszerkesztője, akit arra kértünk, persze mi másra, mint hogy adjon nekünk és a Tippvadászat olvasóinak egy kis támpontot a mai Bundesliga mérkőzésekkel kapcsolatban. Kérésünknek simán eleget téve, íme itt…..
Hétfő este játszotta talán élete legjobb mérkőzését Stevan Jovetic, a Manchester City montenegrói támadója. A tavalyi ezüstérmes Liverpool ellen tudott duplázni, valamint egyértelműen vezér lenni a támadásokban. Kiérdemelte a forduló játékosa címet! Az már a…..
A Premier League első fordulója rendkívül gyorsan lezajlott. Élcsapatok rangadója nélkül. A második játékhét zárómérkőzése azonban már pazar párosítás. A címvédő Manchester City fogadja a szintén bajnoki címre törő, és idén már a Bajnokok Ligájában is érdekelt…..
Az elmúlt hétvégén elrajtolt a várva várt Premier League. A nyitómérkőzésen a Swansea City látogatott az Old Traffordra. A Vörös Ördögök felkészülési időszakukat veretlenül teljesítették, ennek alapján pedig mindenki győzelmet várt. Azonban az Izlandi válogatott Gylfi…..