Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sugarjoel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszlám hittételek a közös ebédlőben, fejkendős lányok a kertben, arab feliratok a házakon - erről számolt be blogunknak egy debreceni tanár, aki diákjaival Nagyvizsnyón táborozott. Mint kiderült a tanulók nem a magyar iszlám közösség egy táborába csöppentek. A Radnóti…..
sugarjoel 2015.08.25 15:15:38
@Mr. Neutron: 1, Természetesen nem létezik ilyen sorrend, így az iskola nem köteles betartani. A kérdés attól még megállja a helyét. Plusz azért Magyarország mégiscsak keresztény ország (legalábbis mindig is az volt), és a zsidó vallású is több mint az iszlám. Így közelebb áll hozzánk és fontosabb számunkra (kultúránkból kifolyólag is) ezen vallások megismerése mint az iszlám.
2, Lehet, hogy igazad van, bár a nagy része mégiscsak ott játszódik, ez részletkérdés. Nem látom hol itt a piszkálódás, a szerző egyszerűen kíváncsi arra, hogyan elevenítették meg a mesét.
3, Hülyeség amit írsz. A kérdés az volt, miért nem vették figyelembe a másik csoport kéréseit. Semmilyen betiltásról, semmilyen félrenevelésről nincs itt szó. Egyszerűen egy keresztény családban felnőtt kisgyermek nem biztos, hogy fel tudja dolgozni ilyen korban azt, hogy az eddigi hitét szétrombolják ("Allah az egy isten")... Egyébként, ilyen korban még iskolában sem tanítanak ilyet.
sugarjoel 2015.08.25 20:41:01
@Radnóti a legjobb: Mázli, hogy itt vagy te aki objektívan tájékoztatsz mindenkit. Tényeket és érveket vonultatsz fel a történtekkel kapcsolatosan. Ja nem...:) A cikk egy darab tényállítást sem tudtad cáfolni.
Az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntésének indoklása megnyitja az utat a poligámia törvényesítése előtt – állítja a Politico magazin. A többségi álláspontot megfogalmazó bírák szerint a "kormányzatnak el kell ismernie a magánszemélyek egymás iránti szeretetét,…..
sugarjoel 2015.06.28 17:24:52
@tündér ilona: Szóval a Biblia bigott?
Joseph Massad tanítványai tüntetnek a Columibia Egyetemen   “A cionista gyarmatosító vállalkozás végét” hirdeti Joseph Massad, aki “kötetlen beszélgetést” tartott Budapesten a CEU Diákok Palesztina Igazságáért (CEU Students for Justice in Palestine) szervezet…..
A youtube-on videó sorozatban gyűjtötték össze Mike Huckabee republikánus elnökjelölt kampányvideóit, amelyekből kiderül az is, miért őt támogatja Chuk Norris az összes jelölt közül. Máris megszülettek a Norris-Huckabee összefogásra aktualizált „HuckChuk” viccek…..
sugarjoel 2015.05.26 21:41:59
Alig 12 kilométerre az ISIS uralta Moszultól, egy amerikai filmrendező és “startupper” forradalmár kiképzőtábort üzemeltet keresztények számára, hogy képesé válljanak harcolni az életükért és hitükért a kegyetlen iszlám terror hadsereggel szemben. Matthew VanDyke, aki…..
sugarjoel 2015.03.03 06:40:06