Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RiadtGyik

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
RiadtGyik 2006.10.23 19:43:04
A feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnőjével a hálószobájukban.

A férj megmagyarázza:

Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb barátnődet. Az utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Európában ilyen böszmeséget még férj nem csinált, mint amit én csináltam.

De!

Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végigkúrtam a hátad mögött az utolsó másfél-két évet. Akit meg lehetett dugni az elmúlt egy hónapban, azt megdugtam. Akit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett dugni úgy, hogy nehogy az utolsó hetekben előkerüljenek olyan nyomok, hogy mire készülök, azt megdugtam.

Teljesen világos volt, hogy amit mondok neked az ágyban, az nem igaz. Annyival vagyok túl a farkam lehetőségein, hogy azt, én azt nem tudtam korábban elképzelni, hogy ezt én és a kisöcsém valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan rendes figurát, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahúztam egyszer a végére, na az jó volt... Ha el kell számolni a haveroknak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondok?

Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt tesza-toszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a srácok falazása, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan neked nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük Micikével. Nincsen tovább. Nincsen.
Tudom, hogy nekem ezt könnyű mondani. Tudom, ne vágjad mindig a képembe! De csak ezért érdemes! Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha jó lett volna a szex, ehelyett hazudtam reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni! Vagy megcsináljuk a helikopterpózt, és van hozzá egy embered, vagy mással kell csinálni!

Döntsd el magadban, hogy 4-500 ezer forint zsebpénzért csinálod-e a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája, csak ez, tudom én. Hogy képes vagy-e az elmúlt 15 év összes félrekúrásán felülemelkedni. Én azt mondom, hogy vegyél egy nagy levegőt, igyál kurva sok bort, aludj egy-két éjszakát és döntsd el magadban.

Lesz majd hiszti, nem-mosogatok tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a focimeccs miatt, előbb-utóbb megunod, vagy hazamész anyádhoz.

De nem azért kell feleségnek lenni, mert ebből olyan kurva jól meg lehet élni, mert már elfelejtettük, hogy milyen táncoslánynak lenni! Hanem azért, mert meg akarjuk ezeket oldani.