Regisztráció Blogot indítok
Adatok
advancedskepticism

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat az új pina, mondhatnók, és nem kell rögvest szemet forgatni és Semjén Zsolt szemöldökéből font rózsafüzért morzsinkálva lamentálni a régi jó köznyelvi sztenderdeken, mert ezzel csak azt akarjuk mondani, hogy 2017-re eljutottunk odáig, hogy minden A-listás színész, író és rendező hajlandó…..
advancedskepticism 2017.11.09 13:20:47
@rockjano: Pontosan – a pénz mellett megannyi eszköz és temérdek adat áll rendelkezésre a felhasználó érdeklődéséről, szokásairól, viselkedésről (és most már arcáról, reakcióiról). Azzal a lecsípett húszmilliárddal az Apple sokkal többre képes, mint a cikkben felsorolt – most már – konkurencia.
Balesetet szenvedett egy, az RTL Klub számára készülő, új sorozat forgatásán Nagy Ervin, a Katona József Színház és a csatorna Válótársak című sorozatának színésze még a múlt pénteken - tudta meg a Blikk. Hozzáteszik: a színész egyébként is hajlamos maga csinálni a rázósabb jeleneteit, a Kincsem…..
advancedskepticism 2017.09.05 09:03:54
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
advancedskepticism 2016.01.14 01:21:15
"Isten dolga, hogy megbocsásson a terroristáknak, az enyém, hogy elküldjem hozzá őket" – mondta Vlagyimir Putyin a Blikk szerdai cikke szerint. A cikkből nem derül ki, de a lapnál elmondták, hogy cikkük a Fox News egyik írása alapján készült. Hogy miért nem hivatkozták meg ezt a…..
advancedskepticism 2015.11.18 15:14:47
Annika Bjørn Sokan úgy gondolják, az élet könnyű külföldön, mert ott vagyonokat lehet keresni. Sokan hangoztatják, hogy Norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, itt milliós fizetések várják az ide települő munkavállalókat. Lássuk a valóságot! Mi mindenre lesz szükségünk és mit célszerű tudni…..
advancedskepticism 2015.10.28 07:42:51
@Tomi from Space: +1 ide, jó lett volna a végén egy summa, hogy összesen kb mennyi az annyi, és az forintban hogy néz ki...
Subba Kész vagy haver? 2014.07.28 07:33:48
Elég kusza a sztori, pedig egy perc az egész felvétel. A szemmel láthatólag öndzsináztatott rottyon lévő fickó azt mantrázza, hogy valakik bemotyóztatták, a kutyák miatti félelmében pedig nem mer lemászni a kerítésről. Amikor meg kiérkeznek a zsaruk, meg se várja, hogy azok…..