Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dashiki

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bele se gondolsz, sőt biztos, hogy hidegen hagy,de a múltad határozza meg azt, aki most vagy.Minden másodperc, minden egyes pillanat,emlékek amit szíved elfeledve mélyen tartogat. Vele, ott, akkor. Soha nem törölheted ki fejedből,S talán már nem is akarod. Néha kibukkan a…..
Egyedül vagyok, pedig körülvesz egy tömegnyi ember, A csillag fakón ragyog, tündökölni többé nem mer. Villám hasít a fába, lángra robbannak a levelek, A mosoly csak álca, igazán boldog csak veled lehetek. Hagyom, hogy másnak láss, nem engedem, hogy könnyem lehulljon, Most minden…..
Lelkünk gyémánt értékű, de törékenyebb az üvegnél, Rád vártam az óta amióta csak megszülettél. Bárcsak együtt járhattunk volna oviba, Beleharaphattál volna egy csókért a csokimba, Lefekvés előtt a csillagok alatt álmodnánk a jövőnkről, Aztán másnap a veszekednénk a…..
Furdal a kíváncsiság… bevallom, vajon ki is az aki mellett elalszom. Ki vagy te valójában? Szerelmem! Az igaz választ muszáj megkeresnem, hiszen a titok kételyt szül, az pedig fájdalmat,Képzeletünk valóra válhat, vagy csak a fejben szárnyalhat?Kitartanál-e mellettem a végsőkig?…..
..
..
Kérdezed tőlem sokszor miért is szeretlek,Megtudnám-e az érzést fogalmazni esetleg?Miért pont Te? Miért Rád esett a választás?Szeretlek ez tény és ez a vers lesz az alátámasztás. Elmondom hát az igaz szerelem titkát, amit nem értesz:Van valami benned ami teljes emberré…..
Túl sok lányra igaz sajnos: Az ármánytól a szíved feketére kormul, Becsapsz minden srácot orvul, Nem nő vagy. Csak egy kislány aki kurvul. * De igazán a férfi aki az átvágásból legendás, Hiszen neki: "Lyuk-lyuk csak a keret más", Ameddig nem jut a lábak közé elegáns. Amit…..
    Ködös reggelente kitekintve az ablakon, Napsugár fut végig az elnyúló paplanon. Fülembe suttogsz csiklandozó hangodon, Szavak szökkennek ki vér vörös ajkadon. Ébresztgetsz, erre a világra élesztesz, Dallomot víve a hangtalan élethez. Lágy hangod hozzásimul a lélekhez,…..
  Közismert a királyunk neve, Született róla ezernyi monda és mese. Beatrix volt szép neje,  kinek hiába volt kerek feneke, királyunktól nem lett gyereke. Híres volt fekete serege, kiknek a török csak csemege. Királyoknak mutatott példás mintát, Álruhában soha nem fedte fel a…..
Telnek a napok és te is érzed, már nem kételkedsz, nem is kérdezed, hisz tudod én vagyok a végzeted, csók a szádon, színtiszta élvezet. Forró csókod még mindig ajkamon sistereg, ha nem rémülsz meg mikor lelkem megismered akkor nem lesz vége, nem lesz ég veled, az együtt töltött…..
      A világvégére megyünk,S kezünkben poggyászunk, Aranysárga színben pompázunk,Átölelve egymást az égen repülünk. Nincs akadály mi visszatarthatna,Szerelmünk áthatol mindenen,Mint napsugár a szakadozó fellegen,Nincs semmi, mi szerelmünknek határt szabhatna...
        Majdnem belehalok a hiányba, az éghez fohászkodok imában,teljesen beléd szerettem mint Rómeó a Júliába.Ha kell érted akár itthonról is megszökök,de egyenlőre csak FB-n az adatlapodra bökök.Szükségem van rád, mint madárfiókának a fészkére,mint magányos…..
Új eltiltási rendszeren dolgozik a Riot annak érdekében, hogy a túlságosan is negatív attitűdű játékosokat kellőképpen büntessék, mert azok ártanak nem csak a cég hírnevének, de a játékosközösségnek is és így gyakran élvezhetetlenné teszik magát a játékot is.…..
Dashiki 2014.07.23 04:48:20
@szegus:
Mindenkinek vannak rossz napjai ez igaz. De ha kívülállóként nézed meg, talán te is belátnád a hibákat, sőt amiket leírtál saját magadra is igazak:
1. "useless" a 10. percben
"idiot"
3. anyázás..
a 2. és 5. meccs tényleg jogtalan report volt.
"pls report this team" "pls report" xy

Ezek semennyire se segítik se a te se a csapatod morálját csak magadat hergeled. Ha valaki idegesít mute. Ha valaki afk "pls come back and play we can win" és kész. Nem kell feleslegesen írni csak elvonja a figyelmed.

Látszik hogy olyan görcsösen foglalkozol a többi játékossal pl. a Singedet simán le kellett volna egyből mutelni, vagy (talán) a dia 5 ez-t vontad kérdőre ironikusan a lose-a miatt a tierjét illetően a 2. meccsben (ami nem büntetendő).
Aki idegesít muteld le. Meg a polákozás... azon felül hogy alaptalan, mert semmi statisztikát nem tudsz mutatni hogy a lengyelek jobb játékosok lennének mint a magyarok (sőt ott a Roccat), még rasszizmus is és csak ujjal mutogatás / bűnbak keresés. Érdekesség meg hivatalos adat interjúban egy magyar Riotos ezt nyilatkozta "Eddig minden ügyben, ahol magyar nyelvet találtam, büntetnem kellett".
Ugyanúgy lehet gyenge játékos az enemy csapatban mint a tiedben, csak az nem tűnik fel, mert természetes és elvárt a win. Ez csak egy játék még mindig és 1000x rosszabb egy magyar aki szétveri a billentyűzet mert elveszít egy szórakozásra szánt 20-40 perces mérkőzést, mint egy kezdő (akár lengyel) aki nincs túl jó napja, ráadásul egy diamond smurfot is kap magával szembe, te meg csak annyit látsz hogy lengyel és 0-6-0. Magaddal foglalkozz, te hogy tudsz fejlődni. Élvezd és játszd a játékot, ne az játsszon veled/a te idegeiddel/. ^^
Hullámzó tenger, sötét mélysége, vihartól dúló habok könyörtelen rémsége. Óvtalak, megvédtelek tőle, hisz' senki sem jött ki élve belőle. ~ Hazug szavak, ellenségek édes csábítása, ártatlan elmék végzetes ámítása. Becsaptak, elcsaltak, álmok, amik éltek benned…..
Edd meg sütikéd majd idd meg a cukros tejed,azután aludj el drága kislány, tedd párnára a fejed.Nyugodj meg, a pedobácsi nem jön el többé hozzád,nem fogja tapizni melled és felemelni a szoknyád.Aludj békésen, hiszen a sorozatgyilkos is pihen már,Ma már kibelezett valakit, de holnap…..