Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m@ki'

3 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Homár napot tart az Urbanista: a szombat a városi bosszúságok jegyében telik. Attila levele után Gergőé következik, akit a II. kerületben büntettek meg - ugyanis táblák híján gőze nem volt róla, hogy milyen parkolási szabályok vonatkoznak rá. Íme tegnapi története:  …..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Külföldön, legutóbb épp Londonban, méghozzá egy Tescóban néztem irigykedve az önkiszolgáló sorokat: ezekben nincsen eladó, csak egy vonalkódos automata, az előtt kell elhúzni az árut, aztán már szabad is vagy. Két okból tetszett nagyon a rendszer: egyrészt, mert egy olyan…..
m@ki' 2010.12.21 12:19:15
Sőt, talán az átível szó sem a legtalálóbb, hiszen a képek alapján furcsán rogyasztott formájú lesz. De senki se valami boszorkányból épített tákolmányra gondoljon. A Kopaszi-gát déli csücskét és a Hengermalom utat összekötő gyalogos hidat a látványtervek szerint egy…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..
Stílusos, dizájnos telefon, ahogy az LG-től megszokhattuk. De nézzük, mennyire használható a mindennapokban. Az LG KS20-as mobiltelefon gyakorlatilag egy PDA. Mindent tud, amit egy PDA-nak tudnia kell, mindezt egy apró mobilba rejtve.   Mert a KS20-as kicsi és vékony. Alapból…..
Átadták az új bicikliutat az Alkotmány utcában, így hivatalosan megszületett az összeköttetés a Parlament mellett és a Bajcsyn haladó bicikliutak között, ráadásul számos újszerű megoldást alkalmaztak. Az Alkotmány utca amúgy eddig is az egyik leghasználhatóbb, biciklizésre…..
m@ki' 2008.08.22 19:04:16
A fotókat Túrkevéről küldte V. Róbert."Hol jár az eszem? - Csak a csengőt figyelem."Oldsmobil..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Forró nyári napokon mennyire jól jönne, ha valaki futkosna mellettünk és egy hatalmas legyezővel legyezne. Vagy egy ventilátor szállna körülöttünk és fújná ránk a levegőt. Valami hasonlót gondolhatott az, aki kitalálta a baseballsapkára csíptethető ventilátort. És még elem…..
Sajnos semmi nem bizonyítja, hogy amit István nevű olvasónk állít, az igaz, és arra sincs bizonyítékunk, hogy a hangfelvétel, amit küldött eredeti, mi mégis kénytelenek vagyunk hinni neki. Sajnos tényleg sok, telefonáló buszvezető van, olyan is akad szép számmal, akinek ha…..
Hóbelevanc Dinnyeháború 2008.07.14 14:00:00
A meggy felvásárlása körüli mizéria után a jóslatoknak megfelelően itt a dinnye, de nem kétséges, hogy további zöldségek, gyümölcsök és termények kerülhetnek terítékre. A tiltakozás oka az, hogy az Auchan elkezdte 49 forintért árulni a dinnyét, ami a termelők szerint…..
Ma reggelem egész jól indult, leszámítva a kémia dolgozatot.. :SPallosoknak segítettem angolházibam, meg 9 emberrel elkezdtük nézni a cigányos- blahás videót. Végül 13an lettünk :)Memóriakarit cseréltünk CHval, tök furi mappák kerültek a telómra! :OMér nincs lomtár a…..
Nos, hát egész ott kezdődött, hogy :D bementem suliba és szembesültem azzal a ténnyel h 9 órám van mert kiosztják a aa izét a aa szal tudjátok .. megvan :D a félévit szal 9 óra fú.. aztán 3.órán megszólal az ofő h "uccsó 2 órátok és a bizi kiosztás elmarad"…..
-Miről írjunk?-Tudja a faszom:D-----jogosjogos-----Kurvára nemérdekel itt senkit hogy mit gondolunk, vagy hogy mik történnek velünk, vagy hogy hogyan menekülünk be 1 kocsmába hogy pertut igyunk 1 bácsival, vagy hogy hogyan idézzük kedvenc Mónika-show epizódunkat. Cinkes. Ezvan...Az…..