Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBQ91

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sketchup render Raktár 2009.07.31 11:57:00
Éjjel: ..
BBQ91 2009.07.31 14:43:00
Mikor elkezdtem ezt a bejegyzest meg ilyen jo kedvem volt. Sajnos azota rajottem, hogy jol elszurtam a fizika tz-met, raadasul mar matekbol is kezdem elveszteni a fonalat:(Ettol eltekintve ma nagyon jo napom volt, pedig csutortok van, az egyik legfarasztobb nap.Reggel elso ora foto volt, nagyban…..
A mai napom valami szornyen indult. Reggel hetkor keltem, negyedkor lementem reggelizni, fel utan par perccel elkezdtem nezni azt a videot fizikara, befejezni meg csak be tudtam, de arra, hogy a kerdesekre is valaszoljak, mar nem volt idom. Igy is rohannom kellett spanyolra. Spanyolon neztunk egy…..
Ezt is az archívum túrása közben találtam, még karácsonykor küldték, amikor sírtunk, hogy nem hisszük el, hogy senki sem szakít az ünnepek alatt. Hát lássuk, milyen a szeretet ünnepének értelmezése a szakítósblogon.  Innen loptukSziasztok!Nos nekem is van egy kis…..
 Vegre, mukodik ez a szerencsetlen blog.hu...Egesz nap azon voltam, hogy belepjek es bepotoljam a lemaradasaim. Meg egy uj blogot is kezdtem a blogspot.com-on, de nem kell aggodni, meg nem irtam bele gyakorlatilag semmit, es ha minden jol megy, nem is lesz ra szuksegem. De ha ez megis…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..