Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A magyar Doctor Who fanfiction, Dexter Landlord

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dexter Lanlord A Konzervgyár 2017.06.02 20:39:13
Dea sietős léptekkel haladt a Cc154-b jelzésű hibernáló állomás személyzeti folyosóján, kezében egy régi stílusú, puha fedelű könyvvel. Borítóján a Stonehenge-et ábrázoló grafika kellette magát. Menet közben belepörgetett a lapokba, élvezte a friss nyomdafesték illatát. Régen vágyott már erre a…..
Arnold Lexman bosszúsan markolta a rendőrautó volánját. Ki nem állhatta, amikor akció közben még egy civilre is vigyáznia kellett. Szerencsére nem fordult elő túl gyakran. Az anyósülésen ülő dúsgazdag férfira sandított: Sötét öltönyt viselt fehér inggel, a haja frissen vágva. Vastag, sötét…..
Dexter Lanlord A görbület 2016.04.18 15:18:27
Dexter LanlordA görbület Előszó: Ez a történet a 2014. – ben 50 éves angol tv sorozat, a Ki vagy doki/ Doctor Who világában játszódik, de a főhőse maga az olvasó. A Doktorral, a Gallifrey – bolygóról származó különös időlorddal kalandozhatsz a téren és az időn át a TARDIS – szal, ezzel régi, kék…..
Dexter Lanlord 2016.04.15 09:12:37
Dexter Lanlord Megjelenés 2016.04.15 09:12:32
Megjelenés a Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház oldalán http://nyakonontottprobagoblinszolgaltatohaz.blogspot.co.ke/2016/04/dexter-lanlord-test-es-lelek.html?spref=fb..
Blogunk túl van már két novellapályázaton. Az első eredményeként elkészítettük a Bohóckodás és Odalent című válogatásköteteket, a második pályázatunk eredményeként már készülőfélben van az Ötperces rémálmok elnevezésű novelláskötet. Hatalmas sikernek könyveljük…..
A magyar Doctor Who fanfiction, Dexter Landlord 2015.11.30 18:13:34
Amasis Prime, a Zéta Olympia rendszer negyedik bolygója. A Lovag a Nagy Tanács előtt hallott róla először, ami nem is lepte meg igazán: nagy az univerzum, és nincs sem említésre méltó csempésztanya, sem kaszinó a közelében. „Csak te vagy alkalmas erre a feladatra. Egy igazi,…..
 A Doktor és Alice úgy néztek egymásra, mint két idegen macska, amikor véletlenül összetalálkoznak. Egyikük sem tudta, hogy mit kellene mondania vagy tennie. A nő keresztbe font karokkal méregette, miközben az időlord az irányítópult másik oldalánál állva egy citrancsot…..
Sokkolónak be kellett látnia, hogy nem nyerhet. A logika azt diktálta, hogy az élete védelmében vonuljon vissza, és gyüjtsön erőt a minden kétséget kizáróan győztes csatához. Nagyon gyorsan kellett neki egy semleges tereptárgy, aminek az alakját felvéve elrejtőzhet, és egy…..
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
A magyar Doctor Who fanfiction, Dexter Landlord 2014.08.27 07:31:26
Előszó:  Ez a történet a 2013–ban 50 éves angol tv sorozat, a Ki vagy doki/ Doctor Who világában játszódik, de a főhőse maga az olvasó. A Doktorral, a Gallifrey–bolygóról származó különös időlorddal kalandozhatsz a téren és az időn át a TARDIS – szal, ezzel régi,…..
 Előszó:Ez a történet a Ki vagy doki/ Dctor Who világában játszódik a Pandorica opens után, de a Hideg háború előtt. Főszereplője ebből adódóan a 11. Doktor.   A Doktor széles mosollyal az arcán, a hűs reggeli levegőből mélyet szippantva lépett ki a TARDIS ajtaján, de…..