Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feri bácsi

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi akciókameráját kaptam tesztre, amely a keresztségben az YDXJ01FM modell nevet kapta. Nézzük mire képes a kb. 30.000 Ft-os árfekvésben elhelyezkedő mini kamera.      ..
Feri bácsi 2018.05.17 23:33:37
Termia kasih Lombok, avagy köszönöm Lombok. Eljött az idő, hogy továbbálljunk, és ellátogassunk Balira. Szedtük volna sátorfánkat, de apartmanban laktunk, így hát csak továbbálltunk. Bali előtt még álljunk meg egy szóra, mint ahogy mi is megálltunk egy kis víz alatti showra a…..
Kiléptünk hát árnyékunkból és elindultunk felfedezni a szigetet. Jöttünk délről, mentünk északra, láttuk, ahol a nap nyugszik, de azt soha amikor kél. :) A távolságok jóval nagyobbak, mint amit Samuin megszoktunk. A forgalom kicsit őrültebb, de több szem, több csipa. A táj…..
Szállásról szállásra lassabb az internetünk, ami nem könnyíti meg a blogírást, képfeltöltést - na ennyi elég is a bizonyítvány magyarázásához. Szóval búcsút intettünk Thaiföldnek és ellátogattunk Malajzia fővárosába, Kuala Lumpurba. Az ország lakosságának fele…..
Ha az ember fia Thaiföldön jár, akkor mindenképpen ki kell próbálni a hetedhétországon is túl, ahol a thai király az úr... híres masszázst - gondoltuk. Szerencsére nekünk nem kellett vakon válogatni a megszámlálhatatlan lehetőségek közül, mert ebben is segítségünkre volt az…..
...ahogy lenni szokott én is elmaradtam a blog írással, mint a legtöbb, eleinte nagyon lelkes, majd csak lelkes és végül kinek hiányzott ez blogírás. :) Történ azért egy s más - na ezt hogy is kéne írni? - kezdjük hát az elefántos kalanddal. Mikor Jane és Tarzan úgy döntött,…..
Örömmel jelentem, hogy az emésztésem magára talált és eldugult a klotyónk :) . A vimes dobozt felejtsétek el, ugyanis a bajok forrása, hogy az egészségügyi papírt nem szabadna a WC-be dobni. Ezt elég nehezen dolgoztam fel és nem is értettem, hogy ki az a beteg elme, aki képes…..
... hol is folytassam, ott ahol abbahagytam? Szóval valahol a megérkezés utáni első héten rengeteg inger - a hány még kimaradt - ért minket. Próbálok egy kis áttekintőt adni, majd idővel vissza-visszatérni egy-egy témához... Van itt egy párocska - Buddha legyen velük és küldje…..
Feri bácsi 2014.08.03 06:04:21
@csb081: nem volt semmilyen fogyasztás, egyébként valóban nincsenek sokan, jobb is így :)
Jó reggelit mindenkinek, az érzékeny gyomrúak csak óvatosan! :) Jelentem a pálinka egyenértékem kevésnek bizonyult, szóval gondoltam most tutira megyek: gyógyszer, lekísérve egy pálesszel, majd egy korty aktivátor - ez olyasmi, mint a csodaturmix az Asterixből, mindenre jó. Olyan…..
„... miért is jött létre ez az oldal és egyébként is hogy keveredtünk Ázsiába? Az első kérdésre a második meg is adja a választ és remélem még sokszor kell billentyűzetet ragadnom, hogy beszámolót "körmölhessek". Mindig is szerettem jönni menni, apum csak utazó…..