Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi3479

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtam egy pletyka összefoglalót a Beast os War cikke alapján, a Warhammer Fantasy 9. kiadása körüli pletykákról. Elmondhatom, hogy bár úgy néz ki ezen infók nagy része nem igaz, az a cikk produkálta a blog legtöbb kommentjét, sőt még privát megkereséseket is kaptam vele…..
Andi3479 2015.07.06 10:24:30
@MasterDwalin:
Én azt várom, hogy megmondja a gw, hogy a AoS egy vicc volt és tovább csinálja az igazi fantasyt. Kéne már egy jó Daemons of Chaos armybook.
Andi3479 2015.07.07 11:27:29
@MasterDwalin:
Igen a KoW-ot is kikéne már próbálnom.
Jelenleg a warzonera próbálom rávenni magam, sajnos a most szombat nem jó, de kövileg már ott leszek. Kezdek kiábrándulni a 40k-ból. A CyberTronic-al szemezek :) .
Bejövő üzenet, Karmazsin kódolás: Kedves Olvasók!   A minap kaptam egy olvasói levelet, amiben egyik olvasóm felhívta a figyelmemet pár dologra a bloggal kapcsolatban! Ezen felbuzdulva elkezdtem a bejegyzéseimet visszaolvasni és rá kellett jöjjek, hogy elég sok minden nem úgy…..
Adásunk e heti részében a Mutant Chronicles című diselpunk/technofantasy világgal, és az ebben játszódó wargame-el, a Warzone Resurrection-el fogunk foglalkozni! Kitárgyaljuk a játék eredetét, háttértörténetét és röviden beszélünk a játszható frakciókról is!  Megjegyzés…..
Üdvözlök mindenkit rég jelentkeztem. Rengeteg ok sok kifogás törődjünk inkább azzal ami most következik ami nem más mint egy újabb konverzió tőlem.  Kezdjük talán azzal, honnan is jött az ötlet. Nem titok, hogy én imádom az élőholtakat(ezért is játszok Necronokkal meglepő…..
A GW 6. heti megjelenési listája nem valami nagy, lévén, hogy a Pre-Order szekcióban összesen 1 új termék található, ez pedig a Harlequin jetbike doboz, azaz a Skyweaver!  Warhammer 40.000 Harlequins: Skyweavers 2 műanyag jetbike/doboz, Ára: £24   Nem valami sok, de a…..
Andi3479 2015.02.07 10:54:25
Rég nem írtam már pletyka cikket így jól fel is gyülemlett egy nagy csomó Warhammer Fantasy és 40k anyag a neten! Lássuk hát az elmúlt pár hét legérdekesebb pletykáit, magyarul!   Warhammer Fantasy: Érkezik a The End Times sorozat következő kötete, mely a Thanquol alcímre…..
Andi3479 2014.12.31 12:01:47
    A múlt heti megjelenések cikk sajnos a Games Day készülődés miatt elmaradt, de most bepótoljuk! A 49. hét újdonságai: Warhammer 40.000 Blood Angels Tactcal Squad, 10 műanyag figura/doboz, Ára:£26   Blood Angels Sanguinary Priest, 1 műanyag figura/blister Ára: £18…..
Ebben a részben a hobby megismerésével foglalkozunk és elmesélem én, hogyan is ismerkedtem meg vele.  FB oldalunk:https://www.facebook.com/wh40khu?fref=ts D21-es Bázis(ha személyesen akarsz ismerkedni a játékkal):https://www.facebook.com/d21bazis?fre...Inkvizitor(fórumok és események…..
Az első teszt jellegű videóm remélhetőleg fejlődik majd. Hamarosan jön a többi videó addig is jó szórakozást hozzá. A videóban említett oldalak linkjei:  Amin épp vagy Facebook oldalunk  Inkvizitor  D21-es bázis ..
Egy véletlen folytán pont Budapesten jártam mikor ki volt írva egy Warhammer 40k kezdőnap a D21 szervezésében. Na, mondom ha már itt vagyok akkor nem hagyom ki.Gondoltam ha már elmegyek akkor tényleg úgy mint egy kezdő, hogy teljesen bele lássak,hogy is megy ez(ebben nagyban segített…..
Andi3479 2014.10.06 09:23:51
@gerry666: Én Army Transportot használok, nekem nagyon bejött :) .
Teljesen új vizekre eveztem ezzel a csatával, se a XV. századi magyar hadtörténelembe, se a „WAB” rejtelmeibe nem ástam bele magam soha túl mélyen. 2006-ban elmentem Szentendrére megnézni a III. Országos Stratégia Játék Bajnokságot, ahol mindenki 28mm-es a puskapor elterjedése…..
Mostanság nagy errefelé a csend, törje hát meg egy hatalmas WAAAAGH! Aki már elmélyült Dreamer 88 munkásságában, az tudni fogja, mi van a link mögött...     Orkológia kezdőknek Orkolófia haladóknak   Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a fordítás csak a…..
Felmerülhet a kérdés, hogy mit tegyen az, akit érdekel a warhammer, és szeretné megnézni, esetleg kipróbálni. Erre több lehetőség is van: 1. Negyedévente megrendezésre kerül az országos verseny ("Liga"), ahol zömében szépen kifestett seregekkel csatáznak a fanatikusok.…..
Andi3479 2014.07.21 09:38:42
A Hq most már D21 klub-ként üzemel.
Elérhetőség:
www.facebook.com/d21bazis

Itt aktívan játszanak 40k, fantasy-t meg még sok mást is.
Szervezünk versenyeket, kezdőnapokat (vannak kezdő seregeink), festő workshopokat (ingyenes figurával).

Mindenkit várunk sok szeretettel!