Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angelside

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pixy mesél Erős nő 2015.05.01 21:31:10
Találtam valamit, ami igazán megfogott: "Azt mondják, a férfiak félnek az erős nőktől. Szerintem meg csupán a gyenge férfiak félnek az erős nőktől. Csupán a gyenge férfiak tekintik konkurenciának a talpraesett, önmagukkal, és a világban elfoglalt helyükkel tisztában lévő nőket. A gyenge férfi akar,…..
Pixy mesél 42 2015.04.26 23:05:40
Bizony, bizony a bűvös szám, ami jelen esetemben az eddig megélt tavaszaim számával egyenlő, és aminek fordulója épp szombatra esett. Szerintem teljesen nyugodalommal kijelenthetem, hogy középkorú vagyok (már jóideje), és ha azt vesszük, egyik felmenőm sem élte meg a nyolcvanat…..
Pixy mesél Érdekes világ ez 2015.04.05 09:33:27
Egyik kedves barátnőm mondta, hogy egyszerűen nem tehet róla, de valamiért vonzza a nyomorult lelkű férfiakat. Nekem sem kellett sok, hogy én is rájöjjek én meg a beteg agyúakat. Bár e kettő valahol ugyanazt jelenti. Már ahogy említettem felhagytam a társkereséssel, mert a világnak inkább a napos,…..
angelside 2015.04.25 07:20:17
@Pixynor:

Ennek a közhelynek meg van az a "gyengesége", hogy egy szóval sem állítja, hogy a Remény nem képes meghalni. Tehát ugyanúgy halandó szegényem, mint bármi más, maximum csak utoljára teszi. :)

Bár ha belegondolunk, akkor a "remélő egyént" is képes túlélni, ha utolsó a sorban, így amíg élünk tényleg csak remélünk. :)

Szép hétvégét!
angelside 2015.04.26 19:32:18
@Pixynor:

Jesszus, ez akkor már horror. Nem való ez a "gyenge" idegzetemnek. Akkor inkább nem remélek, még a végén rosszat álmodom. :)

A hétvége nekem sikeresen meg volt, s neked?
angelside 2015.04.27 09:49:07
@Pixynor:

Igen, a rendelkezésre álló tér (vagy idő) szinte mindig szűkös, de hidd el nekem, ezzel párhuzamosan mindig pont elég arra, ami történik. :)

Nekem napfürdőzni volt szerencsém vasárnap, meg is égtem egy kicsit. Módosult az "iroda-színem", ha a fal mellé állok, már nem tűnök el. :)
A minap úgy döntöttem elegem volt, majd mindjárt rátérek miért, és igen, emiatt visszavettem az összes írásom - de törölni valahogy a blogot nem volt szívem (pláne miután felhívta a figyelmemet az oldal, hogy ezzel az összes írásom elvész) -, megváltoztattam a nicknevem és a hozzátartozó email címet…..
Deansdale Patriarchális 2014.11.03 08:30:55
Úgy tűnik a blogter bemondta az unalmast, ezért a sokezer éves blogcsökevényemről átmentem ide ami menthető. Kezdjük azzal a cikkel, aminek talán a legtöbb értelme volt... Patriarchális Hadd tegyek fel egy találós kérdést, némi bevezetővel. A kőkorszak a tudomány jelenlegi…..