Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cézál

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
Budapesten nem egységes a kandeláberek mérete, de az is biztos, hogy a közterületesek rögtön büntetőakcióba lépnének...
Cézál 2010.11.30 08:46:24
@Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu Wa Za Banga: Igen, németbe hivatalos Conrad reklám. Mostanában ilyen agyzsibbasztással reklámozzák magukat.
És ez szerintem jobb: www.youtube.com/watch?v=ytUYLjadyes
Cézál 2010.11.30 09:05:01
@venszivar: Persze hogy baromság, a Conrad népszerűsítésére írtak ki pályázatot, és a célját tökéletesen elérte ... Németországban :)
Aki még több hülyeséget akar látni tőlük, csak írja be a jútyúbba hogy "conrad werbung" :)
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Cézál 2010.11.22 14:08:11
@csoko20: Osztom a véleményed.
Argentína a világ egyik legmenőbb országa, azt immáron bátran ki lehet jelenteni, hiszen ez az az ország, ahol egy közismerten kokainfüggő futóbolond lehet szövetségi kapitány a futballcsapat mellett, és itt tudják a világon egyedül azt, hogyan kell a férfiembert leültetni a…..
Fucsa című topicra bukkantam néhány hete az egyik thai fórumban. Top 8 - a legszebb thai férfiak. Ez a cím azért még nem hozott volna lázba, de ajánlóval kaptam a linket, így rákattintottam. (Itt a link, tanulságosak a thai kommentek is alatta.) A rutinosabb Bangkok Charlie…..
Csütörtökön lesz 80 éves az F1-főnök, Sebastian Vettel és a Red Bull már néhány nappal előtte kedveskedett neki. Műanyag kormánnyal, 80-as rajtszámmal, szívószálas Red Bull-flakonokkal és első spoilerrel ellátott járókeretet kapott az öreg, aki értékelte a viccet, és…..
Cézál 2010.10.25 12:02:53
A dél-koreai F1-pálya a héten készült el, a Red Bull futambeharangozó animációjából derül ki, ez csak a kezdet, egy egész várost építenek Jeongam megye tengerpartján. Most még így néz ki az aszfalt és környéke, ilyesmi lesz rajta egy kör, de ha a tervek megvalósulnak,…..
Ezen a blogon többnyire pozitív élményekről számolunk be, előfordul azonban, hogy különösen indokolt esetben itt vezetjük le a feszültséget is. Ha túl hosszan kell sorban állni a Ferihegyi repülőtéren, vagy ügyetlenül összehangolt útfelújításokba, esetleg hazudós…..
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
Modorosblog Servus aus München 2010.09.22 07:00:00
Na seawas Olde,vegre vissza ertem Münchenbe, kurvara utalom az egesz vonatozäst meg Bummeln-t keresztül a väroson. De most vegre itthon vagyok Maxvorstadt-ba. IC is tiszta gäs volt, bar annyiban okes, h a kallernak wie gewöhnt okosba adtam 2 ezret (HUF-t), azt felejtsük el egymäst.…..
Cézál 2010.09.22 15:18:28
@Csirke72: megsasoltam és öngólt rúgtál. Te 1400-ért 3 szoba 70nm-ert mondtál. Erre belinkelsz egy 4,5 szoba 108 nm-t? Mondd te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak megjátszod?
Cézál 2010.09.22 17:42:05
@csizkek: én Mainzba éltem át farsangi bulit. Méretében kicsit marad el a kölnitől. Tuti dolog, boldog boldogtalan beöltözik, még a 90 éves mamák is. Persze a fiatalok is teszik a dolgukat, nemhiába van kinn annyi mentős és rendőr ilyenkor :D
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Cézál 2010.09.16 17:33:13
@simon says:: nem sűrven járhattál Németországban, ha azt mondod hogy ott nincs romlott étel a polcokon. Én Németországban élek, nap mint nap járok bevásárolni, és elég gyakori nyomott, penészes zöldség-gyümölcs. Sőt találtam már 3 héttel lejárt élelmiszereket is.
Amikor éjszakai pillangónak nézel egy egész jól bunyózó thai hölgyet, és ledarál a barátnőivel. (Volt már címlapon, de ide is kell.) via..
Cézál 2010.09.09 23:40:36
@r0dg3cc: Thaiföldön csak a kurvák vesznek fel ilyen ruhákat, meg a ladyboy-ok.
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
Bonzsùr minden kedves olvasonak!Hosszu halgatàs utàn visszatértem csigaevôföldre, és ennek megünneplésére, a blog is ùjraindul, igaz, kicsit màsképp.Mivel màr van pofàm kijelenteni, hogy utaztam eleget ahhoz Franciahonban, hogy valamelyest megismerjem az orszàg egyes részeit, egy…..
Cézál 2010.08.14 19:22:54
Cézál 2010.08.14 19:29:22
Mostanában nagyon divatos lett mindent jobban tudni, erről én sem szeretnék lemaradni. Ebben a városban leginkább az utasok értenek a tömegközlekedéshez, és mivel szerénységem is ilyen hozzáértő, több napig tartó ön-ötletelésemet szeretném veletek megosztani. Természetesen a…..
Határozottan Németország drukkernek tűnik most Thaiföld, a tévéhíradóban ugyanis bemutatták, hogy a legendás német pszichopolip nem átallotta a spanyol dobozból kienni a kagylót és ezzel Spanyolország győzelmét megjósolni a meccsen, ezt követően rögtön poliprecepteket kezdtek…..
Egy piaci árus viccelődött velem néhány éve, hogy tudom-e hány évszak van Thaiföldön? Hát kettő, a meleg meg a nagyon meleg! Igaza volt, mert éppen áprilist írtunk, Songkran előtt, valóban bitang meleg, 40 fok feletti hőmérséklettel. De a viccet félretéve azért a meleg után…..
Cézál 2010.07.06 14:11:26
Szombaton érkeztem haza, 3 hetet töltöttem thaiföldön (Bangkok, Phuket, Ao Nang). Ebből kb 5 nap volt eső nélkül. Persze ez sokszor tényleg csak abban nyilvánult meg, hogy szakadt egy órát az eső, utána meg semmi. Ami még tényleg rossz, hogy általában felhős az ég ebben az időszakban. Olyankor meg nehéz szép képeket csinálni. A tenger is olyan mérges színű.
@murunga: thaiföldön még szűrt fényben nemhogy lebarnulni, de le is tudsz égni. Nem a látható fény tartomány az amitől barnulsz (leégsz), hanem az UV tartomány. Ezért veszélyes, hogy felhős időben azt gondolod, minek bekenni magad :)
Az tény hogy mindig meleg van, viszont az esős évszakban elég magas a páratartalom. Köszönhetően az esőnek :) Nekem ez volt inkább elviselhetetlen. Ha nem mozog a szél, akkor nagyon dúrva tud lenni.
És még egy népi megfigyelés, azt szokták mondani, ha Phuketen esik, akkor jó idő van Samui-n, és fordítva.
Cézál 2010.07.07 19:33:13
@-Virgonc-: saját tapasztalat alapján, Phuketen nappal 32-34 fok, estére lezuhan 28 körülre. A páratartalom miatt kibírhatatlan. Legalacsonyabb hőmérséklet amivel találkoztam az 24-25 fok volt, de akkor már 2 napja esett és fújt a szél.
Amikor szombat éjszaka – vasárnap hajnalban – véget ért az USA-Ghána meccs, körbekapcsolgattam a thai csatornák között, s a Channel 3 éjszakai híradójában láttam az első képeket, hogy két turistákkal tömött speed boat összeütközött a tengeren, Koh Phangan mellett.…..
Cézál 2010.06.28 07:53:00
@Thai Thai: most is sötét van 7-kor, pedig nincs is túrista szezon. Tudom mert épp Karonba vagyok.
Különben meg szerintem nem kell hajóra szállni adrenalinért. Elég csak taxizni Bangkokba. Legutóbb reptérre menet reptér előtti kanyargós részen 60-as korlátotásnál 120-as tempót tartott a söfőr, kihasználva az út teljes szélességét. És ugye még biztonsági öv sincs hátul (azaz van, csak nincs mibe becsatolni) :)
Na meg ugye az országban nem ismerik a követési távolságot, ott előznek ahol csak hely van. Így túristaként csodának tekintem, hogy ezeket figyelembe véve csak 1 balesetet láttam.
Egy jó hír a Thaiföldre készülőknek: 2011 januártól a Qatar Airways heti négy járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan már csak egy ugrás Bangkok - és a többi ázsiai nagyváros természetesen. Doha az arab légitársaság központi reptere, ide érkeznek és innen indulnak a…..
Cézál 2010.06.27 06:36:28
@r0dg3cc: ezt az ingyen ételt kipróbálom. 2-án indulok vissza Bangkokból Emirates-el Düsseldorfba, 7 és fél órás Dubai várakozással. Várom a repülést mert bangok-dubai úton az A380-as géppel figik menni :)
Hihetetlen, mire képes a magyar bulvársajtó, olyan képeket bírnak összehozni név nélküli fotósopp-kóklereik, amiket éveken át lehetne mutogatni. A legfrissebb példányra Hooligan nevű olvasónk haverja talált rá, és miután felocsúdtak a röhögésből, velünk is megosztották a…..
Konceptautokiàllitàson is voltam màr. Az invalidusok domjànak a kertjèben volt egy kis sàtorban. A domba csakazert se mentem be. Ezek erdekes ès szèp autok, amiknek 20%-a meghatàrozza majd hogy hogy fognak kinezni az autok 5-6 èv mulva, a maradèk 80%-ot meg elfelejti az autoipar. …..
Cézál 2008.02.12 22:58:25
Silárde en France Notredàm 2008.02.10 11:18:07
Na, màr itt is jàrtam. Be szabad menni, csak fotozni nem szabad, es ennek betartàsàra igen jelentôs megjelenèsû szerecsen ministrànsfiuk ügyelnek. A Notredàm egyèbkènt cseles nèv, mert minden kerületben van legalàbb kettô, mert igy önmagàban csak "miasszonyuk"-at jelent.…..
Most abbol az alkalombol, hogy voltam vàrostnézni, közzéteszek pàr képet, csak hogy kiprobàljam hogy mûködik-e a dolog. Màrmint a közzététel. Elvileg lehet klikkelni, es aztàn szèp nagy kèpekben gyönyörködni. Megcsodàlhatunk engem a helyi szèpmûvészeti mùzeum elôtt.…..