Regisztráció Blogot indítok
Adatok
funksön

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Űrdongó Az első utam... 2016.02.28 19:51:15
  2014. szeptember 06-án sikeres forgalmi vizsgát tettem, szeptember 10-én megérkezett a paripa... Beöltözés motoros cuccba...taxi és irány a Karasna. Papírok rendben, Motor rendben. Átadás rendben. És akkor jött az izgalom... Mert ez életem első olyan járműve, amit újonnan vettem. Hihetetlen…..
Ez volt az eddigi velodromos oldtimer rendezvények leghangulatosabbika. Tényleg sokan voltak, igaza volt a szervező Noszvai Andrásnak, mikor már napokkal a rendezvény előtt ujjongva tudatta mindenkivel, mennyien jelezték részvételüket.  Kattintásra Görgei Lilla galériája…..
funksön 2014.07.21 11:25:02
@Koczy: Én is első áldozó voltam a katlanban. Ha egy dologra gondolunk, akkor vártam rád egy picit, hogy a szép virágos rucidban csinálsz majd nekem valami hasznosat és végre kinyitottátok a PV ajtaját, hogy a nap is megcsillant benne! Fiús zavaromban még az élesség is elúszott, azért kapott a kép egy barna mázat.
Két tanulság, jövőre keresek valami korhű strandruhát a hosszú ujjú ing helyett és hozok még egy gépet külön a hölgyek fotózásához... :)
funksön 2014.07.21 11:28:22
@Flak: Köszönöm a szép szavakat, lájk ;)
Gondolkoztam az egyenruhás felvetéseden. Én halottam beszélni a srácot és teljesen más, kedves karakter a személy és más az egyenruha rajta. Ez egyben volt ütős szerintem, gép és gazdája. Képzeld úgy, mintha egy múzeumban láttad volna...
funksön 2014.07.21 11:59:38
@Koczy: Várom a képeket és jövőre a pózolást... ;) fulop pont viktor kukac gmail pont com