Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnekeOne

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 milliárd USD szabad hozzáférésű tananyagokraAz USA 2020-ra világelső szeretne lenni a felsőoktatási diplomások számát tekintve.Ezt a célt nem csak nagyon sok pénzzel, de okos finanszírozás-politikával is megtámogatta. A négy év alatt a felsőoktatás fejlesztésére mintegy 2…..
 Erőlködök.  Minden napunk a kűzdelemről szól, éljünk bárhol. Ez mindenkire jellemző. Vannak napok, amikor kevesebbet kell kűzdenünk, s más napokon sokkal többet annál mint amit átlagosan megszoktunk. Az élet rendje ilyen. Bizonyos emberek fizikailag nem is kűzdenek, de a fejükkel nap mint nap…..
 Előttem villog a kurzor. Ma délután még olyan jó ötleteim voltak, amiket mindenképpen meg akartam osztani a nagy nyílvánossággal.  Miután katasztrófák tucata árasztott el, mint Noé bárkályát az Özönvíz, egyszerűen képtelen vagyok beszélni arról, amiről szeretnék. Inkább kifejteném részletesen,…..
Gondolatok egy illúzió kíséretében    A Taft mindig tart. Szélben, esőben, pláne hóban. A türelem nem tart mindig. Ilyen esetekben, nemhogy kitartana, de bele sem kezd a kűzdelembe mindezen természeti csapások ellen. Nyáron persze, mindenkinek van kedve mindenhez, a türelem is minimum öt percig…..
AKiVándorLó Amikor minden omlik 2015.01.19 19:24:40
 Nem csak a sütemények omlósak. Az emberi gondolatok is olyanok mint az omlós sütemények. Megalkotása hosszú folyamat, figyelmet igényel. Mikor azonban a szádba juttatod a sütid, azonnal a fele a földre omlik, porlik. Szerintem ez egyáltalán nem rossz dolog. Mert azután van mit…..
AKiVándorLó A Kivándor Ló 2014.07.20 20:34:40
Minden kezdet nehéz....    Már többször megpróbáltam. Megpróbáltam leírni, megfogalmazni, megalkotni, még varázslással is próbálkoztam, de a józanész hiányában, semmit sem értem el. Érezni nem elég, nem ér semmit sem, ha oszthatatlan. S most nem a szerelemről beszélek.…..