Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szomszéd asszony

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három, kettő, egy, szinte skandálta a tömeg. Startolt az advent Bécsben. Egymás hegyén-hátán tolongtak az emberek, senki nem akarta kihagyni a nagy ünnepet, amikor kigyulladt az ország fáján az 1600 LED-lámpa és kezdetét vette a karácsony várása. Egy gombostűfejnyi nem sok, annyi nem fért a…..
Mi van annál izgalmasabb, mint egy nagyvárosban, több száz éves borozóban múlatni az időt, ott, ahol az elit a néppel vegyül. Beleszagolni a hangulatba, ahol Bécs egy másik, bennfentes arcát mutatja. Ha kíváncsi rá, itt a helye. A Heuriger neve 10er Marie.  A bécsi kocsma, a…..
Pedig nekünk volt meg elsőként. Egykoron a magyar konyha remekeként tartották számon. Mindhiába. Nem lett belőle hungarikum. Na, jó, ha egészen korrektek akarunk lenni, hozzánk is a törököktől került, viszont tőlünk indult hódító útjára. Csak valahol útközben elakadt. Az…..
Úszómedence a tetőn, szauna, játszószoba, közösségi tér, mosókonyha, veteményeskert, kerékpártároló és akad vendégeknek apartman is. Bécsben, egy lakótelepen.  Egy tavaly végzett kutatás szerint a bécsiek 97 százaléka szívesen vagy nagyon szívesen él a városában. Nem is csoda, ha a fentebb említett…..
Szomszéd asszony 2014.08.03 09:04:06
Meghódította a világot. Tízezrek tolongtak New Yorkban, hogy megtapasztalják a súlytalanság élményét a földön, és pucéran megmártózzanak pszichotartályában, Berlinben ölték egymást az emberek egy múzeumi éjszakért liftes ágyában. És ez most mind itt van egy karnyújtásnyira Budapesttől. Ráadásul…..
Üdvözlégy a nassolók, a csemegézők, a kincsvadászok paradicsomában. Giccs, vagy valóban értékes, művészeti alkotás? Régiség, vagy valami ócskaság az, ami a kezünkbe akad a bolhapiacokon? Hol turkálnak a bécsiek?  A bolhapiacok mindenütt a világon különös vonzerővel bírnak. Bécsben sincs ez másképp.…..