Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszúpuska

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
hosszúpuska 2016.06.01 23:32:57
Mindenki ismeri azokat az érzelmektől túlcsorduló, fájdalmas és rettentően drámai dalokat, amikkel a legtöbben szerelmi bánatukat próbálják enyhíteni vagy éppen még borzasztóbbá tenni. Nos, ezeket a csöppet giccses, "power balladnek" skatulyázott számokat én valamiért nagyon…..
Úgy volt, hogy ma visszamegyek Pestre, de mégsem úgy sikerültek a dolgok... Jó kollégista módjára megtanultam, hogy mit jelent itthon lenni, és nem egy olyan helyen, amit utál az ember. Most albérletben lakom ugyan, de tartom az igazam. Anyu főztje, saját ágy, az otthon melege...…..
Ó jeeeeeee! Első írás, remek! Csütörtökön szülinap, de már egy hete ünnepeltetem magam, bár szerintem a Tibait úgyse fogom lekörözni, ő 12 napig ülte, én 8-nál álltam meg, ma. Volt Szódázás Barbival, Bertrammal, Andival, Esztivel meg random emberekkel; tök jó volt. Volt…..