Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatás

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Együnk-e húst? Vajon rákot okoz-e a kolbász? Miben van igazuk a vegetáriánusoknak/vegánoknak, és mit tanulhatunk a paleósoktól? Mikor lehet kockázatos a húsfogyasztás? Megpróbáljuk szélsőségektől mentesen és objektíven összeszedni, vajon mi értelme létezik a húsevésnek, és milyen veszélyeket rejthet…..
fatás 2016.11.06 20:55:52
@Treff Bubi: Szia, szerintem teljesen igazad van. Alternatívaként teljesen elfogadható a rovarevés. Ráadásul, valahol, azt olvastam, mivel a rovarokat egészben fogyasztják, és most nem kifejezettem az izolált fehérje porokra gondolok, hanem a hagyományos fogyasztásra, sokkal magasabb a beltartalmi értékük, mert nincs a részeire bontva és a belsőségeket is rögtön elfogyasztod. Úgy volt megfogalmazva, kis csúsztatással, mintha egy egészben ennéd a marhát. Én már egy éve tenyésztek tücsköket és fogyasztom is őket. Van egy 4 éves fiam, aki minden fenntartás nélkül fogyasztja. Akit sikerült rávennem a kóstolásra, csak pozitívan nyilatkozott róla. Csak egy kis nyitottságra van szükség...
1989. április 10. Két NDK állampolgárt vesznek őrizetbe a határőrök, miután nyugati látogatók autójának csomagtartójában próbáltak az NSZK-ba szökni...
fatás 2014.08.25 21:40:16
@fairlane: ezt, én is alátámasztom...
Napfény Poszt Eggs Benedict 2014.07.22 22:48:48
Írta: Keresztesi Judit - Nagyvárosi nő megosztaná rovat2014. július 22.         Az ablakokkal szemben ültem a kanapén a dolgozószobában, ahol az egyetlen, amit nem csináltam, az a dolgozás volt. Bámultam az eget. Valahonnan zene szűrődött be, halkan énekeltek is: /szelíden át…..
Dwayne Johnson: a 21. századi Hollywood egyik titánja. Pályafutása ha nem is éppen Schwarzeneggerien mesebeli, de azért meg kell hagyni, hogy a középiskolai futballjátékosból lett pankrátor, a pankrátorból lett színész és a színészből lett világsztár röppálya már majdhogynem…..