Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacabatya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sertésoldalas (pork ribs) a barbecue legismertebb, legnépszerűbb étele. Kultusza semmi máshoz nem fogható, a BBQ-technikán belül is végtelen számú fűszerezési és elkészítési megoldása létezik. A sertésoldalas ideális adottságokkal rendelkezik a barbecue-hoz. Csontján sül,…..
Lacabatya 2014.07.18 22:05:28
@Márkaséf: Köszönöm a hasznos infókat.
Ami viszont még felmerült bennem:
-ha a mustáros/rub kezelést megkapja a hús, mennyi ideig hagyjam álni? Vagy nem kell pihentetni?
-a tarját most este nem tudom elkezdeni sütni. és a 8-9 óra igaz lehet, amit mondasz. Ha a nagy darabot hosszában félbevágnám, kb. olyan formája lenne, mint a felső képen annak a darabnak, amiben benne van a maghőmérő. Talán kicsit vastagabb. Ebben az esetben jól gondolom, hogy csökkenne az idő? Sokat rontanék a végeredményen?
Illetve egy másik téma: nem találtam infót nyúl bbq elkészítésével kapcsolatban.
Szerinted milyen? Szoktunk készíteni sokféle képpen, de így még nem próbáltam. Működhet a dolog szerinted? Milyen hőfokon kellene csinálni, és mennyi ideig? A nyúl nem igazán zsíros, lehet hogy ez is abba a kategóriába tartozna, ami nem illik a bbq felhaszálásba? Egyébként amit vágni szoktunk, kb. 1,3-2 kg között szokott lenni vágva.

Segítséged nagyon szépen köszönöm!

Lacabatya