Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csúti szotyiárus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
Amikor rászorult Rogán Tónira egyre durvábban kezdett ráégni az ingatlanmutyi, kétségbeesésében annyival bírt terelni a témáról, hogy mi a pék faszáért nem csökkentenek árat a pékek, legyen olcsóbb a kifli, hiszen esik az üzemanyagár. Ennek van már vagy két hete, azóta…..
A tervezettől Semjén Zsolt azt várja, hogy a családok még több időt tudnak majd együtt tölteni. „Úgy gondoltuk, hogy a boltok bezárása és a házhozszállítás korlátozása nem elég, vasárnap még így is sok család azt tervezi, hogy nem marad otthon, hanem mászkál…..
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
A kétes ingatlanügyekben komoly tapasztalatokat szerző, önmagát parasztgyereknek kikiáltó, amúgy kijelentésével - természetesen? - ellentétesen, piszkosul urizáló Rogán Antal úgy döntött, a Magyar Távirati Iroda (MTI) kérdéseire válaszolva, igazán megmondja a tutit.…..
Négy évvel a nagy magánnyugdíjpénztári (manyup-) balhé után úgy tűnik, a rendszer maradékát is be akarja szántani a kormány. Miközben akkor - zsarolás ide, süketelés oda - formálisan nem történt olyan, hogy az állam a tag hozzájárulása nélkül elvegye a törvény erejénél…..
csúti szotyiárus 2014.11.22 07:42:56
@SaGa: kicsit kevesebb szotyiról adok nyugtát, és máris jut egy kis pénz a nyugdíjszámla gyarapítására is. ha önkéntesbe kényszerülök, amit kb. a 0-ról kell kezdenem, akkor mondjuk muszáj lesz többet feketéznem, pedig az nem helyes...
Elég aljas a kérdés. Egyrészt már meghaladott (a demokrácia is elúszott, a mai baloldal is elpusztul), másrészt a kérdés maga kívül esik a liberális demokráciában elfogadható gondolkodáson. Ugyanakkor a baloldal nem tudta megvédeni a liberális demokráciát, tehát a sorsát…..
Minden reggel végigpörgetem a Delmagyar.hu kínálatát. Szegről-végről szegedi vagyok, és érdekel, ami ott történik. Temetőjében nyugszanak a szüleim, és sok ismerősöm, egy-két barátom is él a városban. Ma reggel nyolckor figyelemre méltó információra bukkantam, amelyet még…..