Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Király

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
Andrea Király 2014.09.10 18:27:54
@Gyevi bíró: Re: Szarban Sz*r: Hagyd abba! Ne támogatjátok ezeket a bolondokat! Ez egy beteg, gonosz, aljas, kegyetlen, fásult, és a korrupciót undorító, söt a játékok veszélyesek! Why Hungary is at the bottom of the barrel morality? Google: Összeesküvés csalás elkövetésére a Király családdal, a TV2-vel, Friderikusszal, Presser Gáborral, Mester Tamással, Fenyő Miklóssal, Eszenyi Enikővel, a buvármagazinokkal, egyéb magyar TV és rádió csatornákkal, és veled, aki támogatja őket – a szervezett bűnözés leleplezése – Tóth Lüszi emlékére – (Szakmailag lefordított)
Közösen hozta meg Ördög Nóra az átigazolás kérdését férjével Nánási Pállal, írja a Bors. Míg első gyermekével 11 hónap után ment vissza dolgozni, most 4 hónap után fog visszatérni a képernyőre, a kisbabával pedig férje marad otthon gyesen. Egy élő show levezetése…..