Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hilfer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
hilfer 2008.01.13 16:50:33
tusi74 és mindenki más aki szidja a CIB-et.

Tipikus magyar mentalitás! Mindegy, csak szidhassunk bárkit és bármit!
Az egyikőtök fejében sem fordult meg, hogy igaz hogy nem működik még minden tökéletesen, de azok a barmok hónapok óta éjszakákon át bent vannak a bankban, s azon dolgoznak, hogy minél kevesebb legyen az elégedetlen ügyfél. Emberek vagyunk mi is, és hibázunk! Ti talán a saját munkátokban az életben nem hibáztatok még?! Szidni és ócsárolni a másik munkáját rohadt könnyű!
Ott a lehetőség! Egy rakás álláslehetőség van a CIBnél. Be lehet ülni, s lehet azon segíteni, hogy jobban menjen a migráció.
Az összes eddigi felhozott vádatokra dolgozóként csak azt tudom mondani, hogy gyertek, s csináljátok nálunk jobban!

Ügyfélkén én sem mindig örülök, ha pont akkor nem működnek a kártyák, amikor pont nekem lenne rá szükségem. De szerintem kellőképpen tájékoztattunk mindenkit, hogy gondoskodjon kp-ről és az utalásokról.
Dolgozunk! Rajta vagyunk azon, hogy mihamarabb minden visszaálljon a rendes kerékvágásba. Ügyintézőként jómagam is van hogy bent csücsülök este 10ig, mert éppen nem megy a pénztárrendszer.

Akkor is mindenki életben maradt, amikor még nem volt Interneten bankolási lehetőség. Akkor sem haltunk éhen, amikor még vasárnap és hétfőn nem voltak nyitva a boltok, s nem tudtunk friss kenyeret venni. Rohadtul elkényeztet minket/titeket a technika, s ez itt a fő baj!