Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bahama Mama

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Város Mindenkié Utcajogász programjának több, mint 2 hónapja ügyfele egy három gyermeket egyedül nevelő kőbányai anya, akit az Önkormányzat a gyerekekkel együtt 2014. november 24-én tervez kilakoltatni abból a szociális bérlakásból, amelyben évek óta élnek...
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
Változatos élethelyzetek, szerencsétlen döntések és véletlenek sorozata vezethet el odáig, hogy valaki hajléktalanná váljon. Korábban leginkább családi okok – válás, a szülőkkel, gyermekekkel, rokonokkal megromlott viszony – miatt kerültek az utcára emberek. A gazdasági…..
Miszori László bíró felbolygatta a törvényszék menetrendjét, lezárta a bizonyítást, törölte a júniusra kitűzött két tárgyalást, és a folytatást elnapolta július végére. Akkor szólhatnak föl az utolsó szó jogán a vádlottak, azután jöhet az ítélet, ha mégsem, akkor…..
Bahama Mama 2013.06.05 09:19:25
Érdekes összehasonlítás lenne a most zajló németországi bevándórlók ellen elkövetett gyilkosságsorozat perével...
www.spiegel.de/panorama/justiz/nsu-prozess-mitangeklagter-carsten-s-beginnt-aussage-a-903766.html

nem tudom, mennyire követitek, de nagyon hasonló sorozat volt, minta magyarorszőági... és mivel nekem volt szerencsém olyan vonattal Németországba utazni, amin németországi nácik utaztak velem, akiket magyar nácik búcsúztattak a keletiben, ezért egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezek a szervezetek egymással is kooperáltak, nem tudom milyen szinten.
Bahama Mama 2013.06.10 09:39:47
@ekszvájzed: lehet, hogy újat mondok, de a pszihopata kisebbség és a könnyen becsapható és/vagy nem gondolkodó többség okozzák a gondot szerintem

hogy Te melyikbe tartozol, nem tudhatom

de tudom nehéz, amikor a kétpolósuú ellenségeskedés helyett egy új szisztémát kell feldolgozni
ha esetleg beszélsz németül vagy angolul, akkor itt egy kis szakirodalom:
de.sott.net/article/1025-Der-Trick-Des-Psychopathen-uns-Glauben-Machen-dass-Boses-von-anderswo-kommt

www.sott.net/article/148141-The-Trick-of-the-Psychopaths-Trade-Make-Us-Believe-that-Evil-Comes-from-Others
Bahama Mama 2013.06.10 11:06:47
@ekszvájzed: anélkül, hogy személyeskednék: a válaszaidból arra következtetetek, nem tudtad elolvasni (vagy nem értetted), amit belinkeltem

egyszer, ha lesz időm, lefordítom
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..
Bahama Mama 2013.05.16 16:01:13
a@MetálFater: a pszichopaták ugrasztanak össze mindekit, mert elhitetik mindenkivel, hogy a gonosz máshol van: veled hogy a szidók meg a liberálisok, az izraeliekkel meg hogy a palesztinok..... valamikor talán átlátod.

www.wita.hu/index.php?show=post&post=1204
Kopuláció a populációért névvel indul nemzeti párcsere klub az MMA védnökségével. „Ha vigadni akarnak, hát vigadjanak. Nem fogyhatunk tovább” – bátorított Fekete György. A népesség drasztikus fogyásával és a pornófilmek által teremtett hamis szexpartner képpel…..
Bahama Mama 2013.04.16 11:07:24
Örülünk, Vincent? Ez a FIDESZ 2013.03.04 12:39:09
  Az alábbiak a Kövér László házelnök által égbe magasztalt, a FIDESZ által többszörösen el- és bevállalt újságírónak, az Ötös Számú Párttagkönyv büszke tulajdonosának, a "Békemenet" szervezőjének sorai. Ez a FIDESZ, ez az a szöveg, amivel Orbánék pártja…..
Bahama Mama 2013.03.04 15:13:46
Talán kevesen tudják, de Goethe egy időben színházigazgató is volt Weimarban. Persze volt, amikor az útépítések felügyeletével is megbízták, végül is egy költőfejedelem mindenre alkalmas. Történt, hogy a kutyabarát nagyherceg elő kívánta adatni az Aubry kutyája című…..
Feng shui trend Molett. Divat. Miro 2013.01.31 00:54:06
Elena Miro nevét fényeztem már itt a blogon, és ez most is így lesz, mivel Miro az a ritka tervező, aki törődik a nők lelkével. A női lélek pedig jelent ruhát, alakot, kilókat, plusz kilókat, fogyókúrát, keserves perceket a tükör előtt, átkokat a csokira, nassra és az…..
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
Az előzményeket talán sokan ismerik: 2012. tavaszán a kőbányai önkormányzat el akarta bontani a Terebesi erdőben sok-sok éve álló saját építésű kunyhókat, melyek közel 50 embernek adtak otthont. Az ott élők nagy része átmeneti szállóra került, néhányan a Vöröskereszt…..
Bahama Mama 2012.09.20 15:16:07
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Bahama Mama 2011.02.10 17:26:19
@bummm: igen, én is 6 évig nyomtam külföldön....
Bahama Mama 2011.02.10 17:36:12
@galoooshka: ez az, még nekem is ez az érzésem van, hogy a szerencsémből élek, mert itthon tényleg csak papíron meg nagy szavakban van szolidaritás...

hogy ezen hogy lehet változtatni, azt én sem tudom, mert a munkaadók agyát is ki kéne mosni, és mindenkiét, aki csak a maga érdekét nézi... (és itt most nem a "nyugdílmentésre" dondoltam... :D ami a másik vicc...)
Bahama Mama 2011.02.11 10:23:33
@Kismac: Igen, én, mint "gazdag" akinek emelkedett a nettója, annyit értem el mindössze, hogy egyedül fel tudok nevelni egy gyereket egy albérletben, amit tudok fizetni, ahogy a rezsit, a kaját, sőt még a gyerek zene és sport különóráját is.
És tényleg szomorú, hogy Magyarországon már ez is nagy szám. Mert tudom, hogy az, és tudom, hogy mennyire szerencsés vagyok, és hálás is alalh/buddha/isten/univerzumnak... meg az eszemnek...

Azt kívánom, hogy ez mindenkinek alap lehessen, és hogy a tőlem levont - még mindig elég sok - adót ne lopják el, hanem arra költsék, amire kell: a zemberekre.
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
Bahama Mama 2011.01.07 09:38:04
szólaltak meg a színházi kritikusok. Ki tudja, miért? Vajon a színházi kritikusok Erdélyben született tagjai mit szóltak a román nemzeti ünnep alkalmából az NSZ-ben majdnem megtartott dzsemborihoz? De nem is ez a lényeg. Mindenki tudja, hogy ez már csak az utolsó csepp a…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
Elmeséljem nektek,hogy néha milyen látomásaim vannak? Ha mondjuk egy milliomos fickó lennék,aki teljesen korlátlanul rendelkezhetne a szabadidejével,akkor biztos,hogy magasabb szintre emelném ezt a szexuális szenvedélyem. Nem kérdés,hogy kiépítenék egy húsiimádó fellegvárat.…..
Bahama Mama 2010.02.21 20:46:55
Bahama Mama 2010.02.21 21:04:12
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..