Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Bujnóczki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...eléggé sértő, hogy egy pénzügyi biztos, aki némi pátosszal a hazai pénzügyek jobbítása céljából tevékenykedik, figyelmen kívül hagyja, amit a bankok a pénzügyi kultúra javítása érdekében letettek az asztalra az elmúlt években... Mint arról az MTI beszámolt, a…..
András Bujnóczki 2016.07.08 16:52:56
Milyen jól járt,hogy Simon ELVTÁRS javaslatára kinevezték Doubravszky-t PJBH vezetőnek,majd mikor Matolcsy átvette a PÉNZÜGYI HATALMAT magával vitte az MNB-be,majd rövid úton KIRUGTA (mert túl sokat tudhatott).Mielött átment az NGM-től előtte az ELJÁRÁST ELINDÍTOTTA az ÜGYEMBEN a beadvány alapján,melyet INTÉZKEDÉS nem követett.Az NGM Miniszter fellebbezésemre áttett az MNB-hez,mert a HATÁSKÖR szerint hozzájuk tartozik. Így ismét Doubravszky-nak kellett volna intézkedni és ELJÁRNI,de Matolcsy kirúgta, de az ÜGYEMBEN ELJÁRÁS és HATÁROZAT azóta sincs Kötvényszám:307352236. IND_AHL KÖTVÉNY BRÓKERBOTRÁNYOS Allianz Hungária Biztosító -CSAK PAPÍRRON LÉTEZŐ befektetések a TŐKEPIACON(melyet azóta az MNB-Jegybank azóta bevallott - Kötvényalapú egy szerződésen belül FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS a SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE NÉLKÜL (ÁSZF)alapján az FHB Bank Zrt. LETÉTKEZELÉSÉVEL. Melyben ttovább gyürűzik a TŐKEEMELÉS MELETT az Allianz Hungária Biztosító TULAJDONI HÁNYADÁNAK kivásárlása utáni TŐKEEMELÉSES Hungária Biztosító TULAJDON ÁTJÁTSZÁS a Weberers International-hoz. Simon ELVTÁRS (HÁZI ÖRIZET) és a 2008.február 19. PSZÁF HATÓSÁGI SZERZŐDÉS a Lyoness Holding Europe Ag-val " Az ügyfélpénzek elkülönitett kezelése érdekében külön számlát nyit." és a FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS Biztosítási összeggel,MELYEL TARTOZNAK TÖZSDÉZGETNEK a TÖBBI ÜGYFÉL kárára is,mert a Legfőbb Ügyész és BÍRÓSÁGOK sem hajlandók a MÁR MNB -Jegybank PÉNZÜGYI MAFFIA ellen ELJÁRNI az ÜGYFELEK, FOGYASZTTÓK JOGAINAK VÉDELMÉBEN!!!
"...akiket biztosan SENKINEK SEM AJÁNLOK nem csak pénzügyi szolgáltatás közvetítői, hanem semmilyen biztosításra sem, az az Allianz, a First Title, a Generali és a Grawe..."Történt egyszer, hogy két, biztos választási vereségre álló párt olyan törvényt fogadott el,…..
András Bujnóczki 2015.07.14 15:01:23
1921. január 16-án több mint nyolcvanezer ember szorongott a Szabadság téren megtartott szentmisén, amely után felavatták az úgynevezett irredenta szobrokat. A Védő Ligák Szövetsége Kertész K. Róbert akkori miniszteri tanácsos, a Kultuszminisztérium művészeti ügyosztálya…..
András Bujnóczki 2015.10.08 12:33:16
@zupasta: Sajnálatos,hogy ilyen személyek mint Te véleményt alkotsz a nemzet érzelmeiről.Az ilyen üresfejű személyeknek, ha ezek a szobrok komikusnak hatnak és számodra nincs mondanivalója,akkor nem érdemled meg,hogy MAGYAR levegőt szívj magadba az ilyeneknek "el is lehet menni".A "a tót nemzet ragaszkodása"-nál lefejelni valami kemény- vagy éles tárgyat kellett volna,hogy szétloccsanjon a fejed,mert fogalmad sincs,hogy a "TRAGÉDIA" bekövetkezése,hány népcsoportnak "címerekbe kapszkodása" okozott fájó emléket, akik MAGYARORSZÁGOT hazájának tekintett és tekint a mai napig.Az érzelmek nélkül élőknek nincs hazája (mert csak szégyelnivalója lehet).
Kiállításunkban és érmetárunkban úgynevezett bányapénzekkel is találkozhat a látogató. De mik azok a bányapénzek, miből vannak, kik és mire használták őket? Elmeséljük.  A bányák a közép- és újkorban többnyire a lakott településektől távol, mezőgazdasági munkára…..