Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giorgio007

0 bejegyzést írt és 1144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A Genoa elleni mérkőzés továbbra is hullámokat kavar a médiában, nem annyira a csapatok, hanem inkább a bírói teljesítmény nyomán. A meccset követően a Corriere dello Sport úgy értékelte közvetlenül a találkozó után Davide Massa teljesítményét, hogy a bíró nem volt következetes a kemény…..
A Juventus fiatal reménysége, Kenan Yıldız kapcsán szinte folyamatosan jelennek meg pletykák egy esetleges távozásról, főleg miután a támadó gólt szerzett az első válogatottbeli meccsén a németek ellen, ám a Fanatik újságírója, Çağrı Davran szerint kár lenne bármit elhamarkodni. A török újságíró a…..
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
giorgio007 2023.10.01 21:39:57
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
giorgio007 2023.10.01 19:54:33
@venember83: Nem a döntetlen itt a baj, ezt te is tudod.
A Lazio elleni győzelmet követően a Juventus a mindeddig roppant gyenge teljesítményt nyújtó Sassuolo otthonába látogatott, azonban a zebramezesek vissza is rántották a szurkolókat az elmúlt szezon realitásába. A házigazda már a találkozó elején előnybe került Armand Laurienté találatával, azonban…..
giorgio007 2023.09.24 15:39:03
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Paul Pogba a Cremonese elleni mérkőzésen kezdő volt, Juventushoz való visszatérése óta először a bajnokság kezdetétől, ám bő húsz percet követően izomsérülést szenvedett, és cserére szorult. „Paul Pogba sérülése a négyfejű combizomnál történt, a comb elülső részén. Alacsony szintű sérülés,…..
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
giorgio007 2023.05.11 21:30:36
@steven.h: én úgy láttam, h Sandro helyén jött föl a támadás, ő hiányzott onnan.
Massimiliano Allegri a hétközi fordulót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár az április szolgált pár vereséggel, a három fronton való harc azt mutatja, hogy a csapat jó szezont fut. „Adrien Rabiot jól játszott Bolognában, holnap pedig talán pihenőt kap. Ángel Di María jól érzi magát,…..
giorgio007 2023.05.02 20:24:19
Az Inter hazai pályán legyőzte a Juventust, és 2-1-es összesítéssel bejutott az Olasz Kupa döntőjébe. „Az első félidőben, s leginkább az első 15 percben az volt az érzésem, hogy mi alszunk. Ezt követően jobb volt, de nem lőttünk eleget kapura, és az Inter egy fizikailag erős csapat.” - értékelt a…..
A Juventus európai kupaszereplése a Bajnokok Ligájában indult, majd a sikertelen csoportkört követően az Európa-ligában folytatódott, ahol a torinói együttes a Nantes, majd a Freiburg együttesein túllépve, már a negyeddöntőben jár. A legjobb nyolc között ellenfél az előző körben az Arsenal…..
giorgio007 2023.04.13 21:47:00
A Juventus a válogatott szünet után folytathatja a pontgyűjtést, ezúttal kellemetlen, ám korántsem legyőzhetetlen ellenfél ellen, hiszen Marco Zaffaroni csapata, a Hellas Verona látogat Torinóba. Novemberben Veronában Moise Kean góljával győzedelmeskedett a Juventus egy nem éppen sima, inkább…..
giorgio007 2023.04.01 21:31:11
A Juventus a Roma ellen peches estén van túl, hiszen a bianconero együttes többször eltalálta a kapufát, gólt mégsem tudott szerezni az Olimpico gyepén. „Többet kellett volna tennünk az első félidőben, mivel a Roma sorai már elkezdtek kicsit fellazulni, de aztán a semmiből gólt kaptunk. Ilyen a…..
giorgio007 2023.03.06 06:19:20
A Juventus 4:2-es győzelmével záruló torinói városi rangadó után a zebramezesek a Bajnokok Ligája-indulásért versenyző AS Roma otthonába látogatnak vasárnap este. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik és Kaio Jorge, míg Mattia De Sciglio izomproblémák miatt nem…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
giorgio007 2023.02.12 18:22:24
@Del Pybala: Kb mindenki az
giorgio007 2023.02.12 19:10:48
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
giorgio007 2023.01.29 15:44:57
@Zsltrk977: Látszik is XD Jó összerakta a hátsó alaktatot.
giorgio007 2023.01.29 16:14:10
A Juventus célja továbbra is az marad, hogy biztosítsa helyét a bajnokság első négy csapata között, és így a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, azonban a 15 pont levonással erre már nem a tabella harmadik, hanem a tizedik helyéről tesz erőfeszítéseket. Vasárnap este a zebramezesek az elmúlt…..
Tegnap késő esti órákban érkezett a hír, miszerint a Szövetségi Fellebbviteli Bíróság elfogadta a torinói ügyészség fellebbezését a PRISMA ügyben, és a Juventust a bíróság pontlevonással büntette. A fellebbezés 9 klubot érintett, ám a bíróság kizárólag a Juventus és a klub egykori vezetői ügyében…..
A Juventus eseménydús hétvégén van túl, a Napoli elleni súlyos vereség nyomán számos újságíró és szurkoló azonnal a mestert kritizálta, ám az Öreg Hölgy legendája, Alessandro Del Piero szerint nem Massimiliano Allegriben kell keresni a probléma legfőbb okát. „A Juventus számos dolgot figyelembe…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
giorgio007 2023.01.13 22:05:55
@Wizzurah: Akkor Bremer mi? :D
Antonio Cassano nem gyanúsítható meg azzal, hogy Massimiliano Allegri rajongója lenne, és a visszavonult olasz játékos ismét elmondta a véleményét a Juventus futballjáról. „Massimiliano Allegri azt mondja, hogy lépésről lépésre kell haladni, a minimális célkitűzés pedig a negyedik hely megszerzése,…..
giorgio007 2023.01.11 07:20:54
A Juventus a januárt győzelemmel kezdte, hisz sikerült Cremonában a meccs utolsó perceiben gólt lőni, és így az Öreg Hölgy továbbra is a bajnoki tabella élmezőnyében tanyázik, sőt, a Napoli veresége nyomán a déliekkel szemben sikerült a hátrányát is csökkenteni. A következő ellenfél az Udinese…..
giorgio007 2023.01.07 19:21:21