Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yuuzer_

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
yuuzer_ 2018.12.14 22:14:31
@JuventusFanatikus: Elvileg a YB elleni meccs előtt sérült meg. Legalábbis a goal.com szerint: www.goal.com/en/news/joao-cancelo-knee-surgery-juventus-serie-a-news/kwyzm8juhs891dxh83ozwj4je
Nincsenek véletlenek: a legjobb csapat a bajnok, a legjobb csatár a gólkirály, és a nyáron úgy kifugázzák a Serie A-t, hogy csak lesünk szeptemberben. Ezek mind törvényszerűségek, nincs ellenük mit tenni, maximum szomorkodni lehet felettük, de mielőtt az utolsó – de…..
Teljes az Európába tartó olasz kontingens, az Inter, Milan, Juventus, Fiorentina, Genoa, Roma, Lazio hetes feladata lesz, hogy a siralmas 2009-es évet feledtesse. A Regginához egyelőre a Lecce csatalakozott a Serie B irányába tartó szerelvényen, de mindketten sokkal többet érdemeltek…..
Megint összecsúszott két forduló, így viszont két végleges dologról is be tudunk számolni a 36-37. olasz fordulók kapcsán: bajnok az Inter és kiesett a Reggina. A nyitott kérdések száma kettőre csökkent: melyik ússza meg a Lecce, Torino, Bologna hármasból és ki lesz a Lazio és…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Az espana.blog.hu utolsó bejegyzését lopjuk most el, elvégre az az igazi, amikor az ember már magától is tud...Régóta érik már, hogy a bölcs kapitány szóljon. Egész Európa érdeklődéssel vegyes félelemmel várta ezt a pillanatot, hiszen a kontinens magasan legjobb…..
Nou San Trafford Elinterezik? 2008.05.12 11:54:00
Amikor azt hittük, a Siena remek helytállása teljesen hiábavaló lesz, érkezett Del Piero, és a 89. percben kiintegetett mindenkinek, hogy üljön vissza nyugodtan, mert egyetlen kérdés sem dőlt még el! Mert bizony hiábavaló lett volna az Inter pontvesztése, ha a Parma az utolsó…..
A Juve, úgy tűnik, eléggé megbánta, hogy a Roma nagy menetelésének kezdetén megrakta a farkasokat – és ezzel minket is abba a csalfa tévhitbe terelt, hogy azzal a Nerazzuri mezére varrta a scudettót – ezért úgy határoztak, visszacsempészik az izgalmakat a Serie A idei…..
A BL-csapatokról leszakadt ing-gatya, hiszen egy héten belül a harmadik meccsüket kénytelenek játszani, és ugye senkinek nem kell feleleveníteni, milyen meccseken vannak túl. Semmi másra nem vágynak, mint egy Cagliari elleni hazai 1-0-ra, ahol elég 20 percet játszani, aztán le lehet…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
yuuzer_ 2008.02.17 11:49:01
1. rhynn: Ronaldo az elmúlt 15 év legnagyobb csatára ajánlaom a következő lapot átfésülni en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
2. A juve tegnap egy Del Piero-val jobb volt, Totti nem játszott (tudom, h pályán volt...)
3. A Milan megy tovább mint mindíg, még az is lehet, hogy megalázzák az Ágyusokat...
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
Csupa becsapós dolog történt ezen a hétvégén. Mert hiába veszített pontokat az Inter és nyertek az üldözők, a távolság még mindig több mint masszív. Ugyanakkor szintén hiába fordította meg a 95. percben a Napoli elleni meccsét a Cagliari és ért el reménykeltő döntetlent az…..
Szusszanni sem volt időnk, máris kezdődik a második felvonás. A csapatok egy része a héten sem pihent, hiszen olasz kupameccsek mellett a Milan is bepótolta az Atalanta ellen elmaradt meccsét (és teljesen megérdemelt vereséget szenvedett). A kupában a Lazio mutat komoly életjeleket (a…..
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Valahogy így kell feltámadni, ahogy a Milan csinálta (nem hiába hívő népség az olasz). A Rossoneri gondjai nem lettek sokkal kisebbek, de hogy tegnap a szezon eddigi legjobb meccsét kerekítették – nem kis mértékben a roppant szimpatikus Napolinak köszönhetően – azt ne…..
Breaking News: a Milan nem áldoz fel több szüzet a San Siro felett lebegő rontás elűzésére, hanem egyből az első fordulóban pályára küldi a megváltót, Patót. Érzéseink meglehetősen vegyesek, mert ugye egyszer itt van a BL-címvédő, mely idén még nem nyert otthon, sőt,…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..