Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nhbt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Miért tartják fontosnak az emberek, hogy azt mondhassák, ők szakítottak a másikkal? Mert így sokkal keményebbnek és sebezhetetlenebbnek tűnnek? Ez egy örök és kínzó kérdés. Sőt sokan veszekedni is tudnak azon, hogy most én veled, vagy te velem. Pedig az eredmény szempontjából…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
Korda Gyuri országában azt hiszem természetes dolog pókerjátszmának tekinteni a párkapcsolatokat, pedig sem a nyílt kártyák, sem a taktikázás nem vezet sehova, nézzétek Ross is hogy járt:  Az "A gyárban dolgoztunk" post kapcsán érdekes vita alakult ki arról,…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
Én például nem gondolom magamat régimódinak, de a vizespóló-versenyt én is rettentő cikinek tartom. Végigkattingattam ezt a galériát, ez valami szörnyűségesen torz műfaj, ez tényleg tetszik valakinek? (A fotót Huszti István készítette, köszönjük neki. ) A sok…..
Sajnos nem tudunk ellentmondani a levélírónak: a lány külföldre importálásá exportálása végzetes hiba volt, ha megkérdezett volna minket, előre szólunk, hogy felesleges visszavárni. De! A héten ez a második olyan sztori, ahol a karate és a párkapcsolat nem fér össze, és még…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..