Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berta Szí

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emlékezetes módon megszívatott egyiptomi Wizz Air-utasok megtapasztalhatták a cég kártalanítási rendszerét. A lényeg: minden fillérért meg kellett küzdeniük, de végül sok kamuzás és összevissza variálás után a légitársaság beadta a derekát és fizetett. Az eset…..
Éppen három éve kényszerült földre a Malév, sok évvel később, mint ahogy az a pénzügyi teljesítménye alapján indokolt lett volna. Ahogy várható volt, az adófizetői pénzből fenntartott csődtömeg eltűnése komoly forgalomemelkedést hozott Budapestre, tavaly már kétmillióval…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Berta Szí 2015.01.30 14:18:15
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
A reptéri parkoltatás baromi nagy biznisz - a szolgáltatónak. Az autósnak pedig általában jó nagy költség. Nincs ez másként Ferihegyen se, de az elmúlt időszakban egyértelmű változásokat lehet látni. A korábban pofátlanul drága reptéri parkolók ára csökkent, akciók is…..
Hosszú lesz idén az őszi iskolai szünet, s kézenfekvő, hogy amikor sokan utaznak, drágák a repjegyek. Megnéztük, igaz-e ez az október végi időszakra és az derült ki, hogy jóval magasabbak az árak, mint október, vagy november közepén, de azért van jópár meleg hely, ahova a…..
Fapadossal okosan Eindhoven airport 2014.06.11 06:00:00
Régi adósságomat törlesztem az eindhoveni reptér rövid ismertetésével, bemutatásával. A diszkont áron repülő utasoknak (a lókoszt utasnak) fontos reptér Eindhoven. Ide érkezhetünk, ha 1 vagy 2 napos városlátogatás a cél, az 1 napos EIN kör az egyik klasszikus rövid…..