Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atron

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikusok esetében különös jelentősége van a tartalom és forma összefüggéseinek. Egy olyan ismert közéleti személyiség esetében, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnöke közel 30 év távlatából vizsgálhatjuk fotók segítségével, miként változott a külleme közéleti…..
Döntött a Mazsihisz: bojkottálja a Holokauszt 2014 emlékévet – egyelőre. Hogy milyen súlyos következményekkel jár a zsidó hitközségek szinte egyhangúan meghozott döntése, arról ergé már írt a napokban, most csak a három vitatott ügyről, a felek igazságáról írnám le…..
Az év talán legnyomasztóbb riportját közölte a minap a 444 arról, hogyan folytatta a budapesti elitgimnáziumban tanító S. tanár − majd tévés szerkesztő − szexuális játékait, üzelmeit, visszaéléseit különböző kiskorú diákjaival elzárt táborokban vagy épp a…..
Sosem fogjuk megtudni, hogy ki lőtt. A második világháború óta tudjuk: Könnyű azt mondani, hogy a másik lőtt. A Flightradar adatait is figyelve hamar eljutunk oda, hogy viszonylag messze történt az incidens. Egy az Ukrán hadsereg által ellenőrzött területen. Az Ukrán kormány…..