Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trezeguet

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, s a második fordulóban a Genoa vendégeként kell megszereznie a három pontot, amely újabb lépést jelent a zsinórban hetedik scuidetto felé. A zebramezesek keretének legfőbb hiányzója a…..
Trezeguet 2017.08.26 17:31:19
@hellan: Ezzel egyet értek. Dybala sem volt rögtön kezdő mikor érkezett... Bízzatok Allegri-ben... tudja, hogyan kell beépíteni az újakat.
A cardiffi finálé csalódást keltő vereségét követően, a Juventus most újabb kísérletet tehet rá, hogy Torinóba szállítsa a régóta áhított Bajnokok Ligája-serleget, s ehhez az első lépést a csoportkör jelenti majd a zebramezes csapat számára. A ma este Monacóban megrendezésre kerülő sorsolás nyomán…..
Trezeguet 2017.08.24 18:25:57
Az elmúlt év augusztusához hasonlóan a Juventus ismét központi középpályást keres a keretébe, és a legvalószínűbb opció ismét Blaise Matuidi, a Paris Saint Germain francia játékosa, akinek a szerződése 2018-ban jár le. A játékos ügynöke, Mino Raiola megfelelő ember lehet…..
A Juventus számára a hazai rivális AS Roma elleni összecsapással folytatódik az Egyesült Államokban zajló Champions Cup sorozata, s az európai rajongók számára is emészthető időpontban megrendezésre kerülő mérkőzésnek a Gillette Stadium ad majd otthont. A zebramezes csapat…..
Trezeguet 2017.07.30 22:00:11
@juve28adam: magyar nem tudod hogy hogy nincs rajta?
Trezeguet 2017.07.30 22:04:36
@juve28adam: igen tudom én is ezen szoktam nézni... nézhetem akkor német kommentárral xd
Trezeguet 2017.07.31 00:02:27
A zsinórban hetedik bajnoki címéről és európai babérokról álmodozó Juventus megkezdte a felkészülést a 2017-18-as szezonra, s az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő International Champions Cup keretében éjféltől a Bajnokok Ligájából ismerős FC Barcelona elleni felkészülési mérkőzésen mérheti…..
Trezeguet 2017.07.23 00:08:50
Trezeguet 2017.07.23 00:18:51
@bianconero78: koszi
Nem elképzelhetetlen, hogy a Juventus megkísérli leigazolni Keita Balde Diaót, miután Patrik Schick leigazolása kudarcba fulladt.  A Premium Sport szerint a Lazio hajlana a játékos átigazolására, Keita pedig többször hangot adott annak, hogy nem boldog a római csapatban. A csatár egy szerdai…..
Trezeguet 2017.07.20 01:06:52
@Juventino86:Keita csatárt is tud játszani...
Az Inter felvette a kapcsolatot a Real Madriddal annak érdekében, hogy Toni Kroos helyzetéről érdeklődjön, akinek helyzetét egyes olasz források szerint a Juventus is figyelemmel követi. A Mediaset Premium és a Corriere della Sera is arról számol be, hogy Kroos következő állomáshelye a Serie A…..
Trezeguet 2017.07.16 13:54:48
Az AC Milan ma este hivatalosan bejelentette a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak az átigazolását 40 millió euró plusz 2 millió euró bónuszok fejében, mindez már csak a sikeres orvosi vizsgálatok függvénye. A szerdai meglepetésszerű híreket követően mindössze három nap kellett a két klub…..
A Sky Italia arról számol be, hogy Bonucci átigazolása a Juventustól a Milanhoz lényegében megtörtént. Az előrehaladott tárgyalásoknak köszönhetően az események felgyorsultak és a játékos ügynöke reggel már a részletekről egyeztetett a Bianconeri-vezetéssel. Gianluca Di…..
Trezeguet 2017.07.14 19:11:54
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus letett Serge Aurier és Danilo megszerzéséről, s a Valencia jobboldali védőjátékosát, João Cancelót tette meg legfőbb célpontjának. A torinói klubnak azt követően vált szükségessé, hogy megerősítse ezt a pozíciót, miután Dani Alves mindössze egy…..
Úgy tűnik, hogy akár még a héten lezárulhat a Juventus kapusának, Netónak sorsa, hiszen 7 millió euro és további bónuszok fejében igazolhat a Valencia együtteséhez. A brazil hálóőr az elmúlt két szezont Torinóban töltötte, azonban csupán epizódszerepekhez jutott az…..
Menni vagy maradni, merült fel a kérdés a napokban is a Juventus néhány játékosában, s a klub történetének egyik legnagyobb legendája, David Trezeguet most felidézte a pillanatot, mikor több csapattárssal együtt úgy döntöttek, hogy a második vonalba is követik szívük Öreg Hölgyét. "Minden…..
Juan Cuadrado ügynöke a mai nappal egyértelműen kijelentette, hogy nem igazak az ügyfelével kapcsolatos híresztelések, a játékos nem akarja elhagyni a Juventust, a Juventus pedig nem kívánja őt értékesíteni.  A szélsővel kapcsolatban az elmúlt napokban olyan pletykák láttak…..
Trezeguet 2017.06.21 16:31:47
Leonardo Bonucci nemrégiben nyilatkozott a BL-döntő szünetében történtekről felröppent hírek vonatkozásában, és az olasz védő határozottan azt állítja, hogy semmilyen vitára nem került sor a szünetben. Pár órája arról számoltunk be, hogy több olasz forrás szerint Cardiffban a Juventus játékosai a…..
Marko Pjaca képviselője szerint a szélső nagyon peches volt idén a sérülésekkel, ám ennek ellenére a futballista rendkívül fontos lesz a Juventus jövője szempontjából. A horvát válogatott a nyáron igazolt a bianconero csapathoz a Dinamo Zagreb együttesétől, azonban egy…..
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
Az Il Messaggero szerint az idei angol bajnokságot megnyerő Chelsea nem tett le Leonardo Bonucci megszerzéséről és egy jelenleginél jóval magasabb, 8 millió euró összegű éves fizetéssel csábítaná Londonba a játékost. Az olasz válogatott védő nem csak kitűnő szereléseivel…..
A Juventus nem túl meggyőző teljesítményt nyújtva, előbb hátrányba kerülve, majd az eredményt megfordítva, végül ostoba góllal az előnyét eltékozolva játszott 2:2-es döntetlent az Atalanta otthonában a szerdal Bajnokok Ligája-elődöntő előtt. "A két gól összefoglalta a mérkőzést." - kezdte…..
Trezeguet 2017.04.29 14:56:32
@Leram7: igen, de a PSG alap kezdővel állt fel a Monaco meg B kerettel
A Juventus továbbra is mind a három fronton versenyben maradt, s a hétközi Bajnokok Ligája-továbbjutást követően most az olasz bajnokságban kell folytatnia a menetelést a zsinórban megnyert hatodik cím felé, hat fordulóval a vége előtt a tabellán megőrizve a nyolc pont előnyt. A harminckettedik…..
Trezeguet 2017.04.23 21:01:30
Trezeguet 2017.04.23 21:04:55
A Juventus Gonzalo Higuaín duplájával szerezte meg a három pontot a Pescara otthonában, azonban aggodalomra is bőven van ok, hiszen Paulo Dybala bokája megsérült Sulley Muntari kíméletlen belépője nyomán, így egyelőre kérdéses, az argentin támadó ott lehet-e szerdán az FC Barcelona elleni Bajnokok…..
A vasárnapi bajnoki mérkőzést követően, második felvonásként a Juventus ezúttal az Olasz Kupa elődöntőjében mérkőzik meg a Napolival, s az első mérkőzésen, hazai pályán szerzett 3:1-es előnnyel készülődhet a rivális elleni találkozóra.  A hosszú időre kieső Marko…..
Trezeguet 2017.04.05 21:24:02
Trezeguet 2017.04.05 21:27:15
@Apuleius: köszi
Az FC Porto elleni hazai győzelemmel a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között, s a pénteki sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy roppant nehéz ellenfél, az FC Barcelona vár a torinóiakra, akiknek az európai összecsapásig még fontos feladataik…..
Trezeguet 2017.03.19 15:56:32
A szerdai BL-siker után más kaliberű ellenfél vár a Juventus játékosaira szombat este, amikor hazai pályán az Empoli lesz az ellenfél, illetve nem árt gondolni a következő, keddi mérkőzésre sem, amelyen a Coppa Italia elődöntőjének első meccsén a Juventus a Napolit…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
A Juventus meggyőző fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát, s most egy másik fronton, az Olasz Kupában is fontos lépést tehet a címvédés felé vezető úton. A zebramezesek a sorozat nyolcaddöntőjében csatlakoznak be a küzdelembe, s a továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt majd, a…..
Trezeguet 2017.01.11 19:27:37
@Juvegaspy: én itt szoktam nézni....

#forzaJuve
Trezeguet 2017.01.11 19:28:09
@Trezeguet: linket meg kihagyom xd... www.sport247.live/en/home