Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Láss, ne csak nézz!

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ismerősömmel beszélgettem, aki "szemnatikailag" nem tartja megfelelőnek a TERHES szót, helyette használjuk az ÁLLAPOTOS-t... Hát oké... Terhesség nagyon szép dolog! Imádtam állapotosnak lenni… ilyen és ehhez hasonló dolgokat mondanak a kismamák, amikor várják/megszületett a…..
Egy dolgot tudni kell rólam (rólunk), AUTÓS társadalomban nevelkedtünk, ha tehetjük, autóval közlekedünk, azaz mindig! Az elvem az, ha már van rá keret, miért ne... Érdekes dolog ez, az életem párja szerint mi vagyunk az autóért, ezért nagyon tisztán tartjuk, szeretgetjük,…..
IMÁDOM! Régen, amikor én még kislány voltam, szerettem a német nyelvet, egy időben annyira, hogy elvetemülten német szakos akartam lenni. Aztán lettem is. Sokat segített abban, hogy az lehessek, aki most vagyok: megtanultam magamon röhögni, és "felszedni" egy hasonszőrű németest,…..
Merj más világot látni! Kezdetek 2014.07.13 21:24:19
Hmm...ki is vagyok én? Senki. Illetve mindenki! Mármint egy tök átlagos emberi lény, aki mindenkihez hasonlóan utálja, amikor Geszti Péter belesuttog azokba a popslágereibe, amik jobbak nélküle, vagy ha a teszkóban elém könyörgik magukat a sorban olyanok, akik csak egy kiflit…..