Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labdakucu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
labdakucu 2011.09.22 08:56:12
Meglátásom szerint a helyzet a következő.
Itt van ez a Sousa-gyerek, aki Mattheus-módra sikeresen eladta magát egy kis ország élcsapatához edzőnek. Nyilván ígért ő mindent: profizmust, tudatos csapatépítést, 3 éven belül BL-t stb. A vidi naiv vezetői el voltak ájulva az előadástól és belementek a szerződtetésbe. Igaz, hogy rengeteg pénz, de majd jön az aranybánya-BL nemsoká. Aztán idén nem jött mégse (nem baj, majd jövőre). Aztán a bajnokságban sem akartak jönni az eredmények. Sousa jottányit sem ad alább a magabiztosságából, messiásként tekint magára, aki hamarosan megváltja a magyar focit. De a vidit mindenképp. De hiába, a vidi itt ikszel, ott kikap és a bajnokság harmadánál már kezd behozhatatlanná válni a hátrány.
Én nem hiszem, hogy ő szándékosan át akarta volna ejteni a vidi vezetőit, egyszerűen csak elhitte saját magával, hogy benne komoly potenciál van és ezáltal elhitette mindenki mással is. Azt hitte sétagalopp lesz a bajnokság, erre kénytelenek a középmezőnyben szenvedni. Gondolom Sousa bácsi idegei elég viharvertek lehetnek, frusztrálja a sok blama. Esetleg ki lehetett bukva az NS-re is, mint egyetlen magyar sport napilapra. Nem olvasok NS-t (kénytelen vagyok egyetérteni a többséggel a színvonalat illetően), de gondolom kapott kritikákat bőven. Aztán eljött a barátságos foci ideje a mi-a-faszt-képzelnek-magukról sportosok ellen és a sok frusztráció vulkánként robbant ki belőle. A NS újságírói helyében én örülnék, hogy nem volt nála egy AK-47-es. Szóval ámokfutott egy jót, aztán kicsit lehiggadt és rájött, hogy ez sokba kerülhet. Előjött valami semleges kamu dumával, a vidi vezetői meg inkább becsukták szemüket-szájukat, mert rájöttek, hogy a saját szarukba léptek bele. Nem rúghatják ki, mert abba nyilván belerokkannának anyagilag, de azt sem ismerhetik el, hogy Sousa habzó szájjal fejelt véresre valakit. Itt a kör bezárul.

Igen, nem túl izmos a színvonal az NS-nél, de ezért még nem jár verés. Elég baj nekik, hogy az újságot egyre kevésbé veszik, nyilván nekik sincs már olyan aranyéletük, mint mondjuk 10 éve. Az eset személyesen érintette őket, nyilván nem elvárható az objektív újságírás. Meg aztán végre valami, amivel egy ideig el lehet adni a lapot. Szóval nem látok okot támadni őket, de védeni se nagyon. Ők elmondták, hogy hogyan éreznek és mit láttak. A maga módján elmondta Sousa és a Videoton vezetősége is. A kettő igen messze áll egymástól, de ha nekem van igazam (a fentebb leírtakra utalok), akkor a vidi hamarosan kártyavárként fog összedőlni. meglássuk
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
A mexikói sertésinfluenza lesz talán leginkább az első olyan járvány, melyet percről percre számtalan platformon tudunk előben követni. Még tartja magát a tanács, ha el akarod kerülni a sertésinfluenzát, moss kezet...Az szinte meg sem lep, hogy az Amazonon már lehet venni…..
Kisrutin, teljes vérkép, lumbálpunkció - ezek a kifejezések mindenki számára ismerősek lehetnek, akik már láttak Vészhelyzet epizódot a tévében, mondjuk otthoni kipróbálásra nem javalljuk a sorozatban látható beavatkozásokat, mint ahogyan azt sem tanácsoljuk senkinek, hogy…..