Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Folkus (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatmotoros Ébredés 2005.12.10 10:44:00
A leeresztett redőny apró lyukain éles fénypászmák hatolnak a szobába. Résnyire nyitott szempilláim között csak a fényesség szűrődik be, nincs még kontúrja semminek. A testem kong az ürességtől. Érzem a bőröm határát belülről, mintha egy koromsötét barlang lenne.…..
Folkus (törölt) 2009.11.10 19:01:24
:-)
Ha valaki hasonlóan kísérletező kedvében van, mint Dr. Tenyérnyi Pók, az kommentelje már ide nekünk tapasztalatait a joghurttal pudinggal, mert Pók szerint az a legkevésbé sem pisztáciaízű, mint inkább mandula. Hát én megkóstoltam ezt - és rohadjak meg papírzsákban - de ennek…..
Folkus (törölt) 2009.10.09 12:30:16
Zseniális, mire nyomják el az amerikai adófizetők pénzét drogprevenció címén. Drogriporter találta a Nemzeti Ifjúsági Drogellenes Médiakampány (National Youth Anti-Drug Media Campaign) tavalyi szájtját, ahol különösen hátrányos helyzetűnek, gyakorlatilag magatehetetlen…..
A gumimatrac reggelre leeresztett...Reggelizni a közeli McDonaldsba igyekeztünk, ami pont a metrómegállónál van, de sajnos a meki-reggeliről lekéstünk, mert itt csak 10-ig adják. Ezután bemetróztunk a Vörös térre, bár tőle elég távol bukkantunk fel, a nagy színháznál. De nem…..
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..