Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piccola

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha Cohn-Bendit Európa, akkor én nem vagyok európai.”  (MG)Akarok a békéért menetelni szombat délután? Nem hiszem. Legfeljebb a békénhagyásért. Tiltakozni akarok. De nem a kormány voluntarista és átgondolatlan lépései ellen. Azok ellen már tiltakoztunk eleget, és…..
Kedves Olvasók! Ahogy látom, nagyon mennek az érvek pro és kontra, lehet-e félmeztelenre vetkőztetni fiatal lányokat egy-egy vizsgálaton. Elárulom, hasonló sztori nem csak iskolaorvosnál eshet meg egy tudatlan fiatallal. Két évvel ezelőtt albérletbe kellett költöznöm 17 évesen.…..
Hazugságot habzott a bírvágy, ami aztán kidőlt a miniszter száján. Mára már pontosan lehet tudni, hogy nyugdíjügyben minden, amit a kormány állít, hazugság, és ez csak a legelvakultabb hívők előtt nem nyilvánvaló. Náluk azonban ez már orvosilag sem…..
Piccola 2010.12.01 21:06:45
@INkvizitor:
csak a mérleg egyik oldalát nézed, nem csak a bevételt lehet növelni, a kiadást is lehetne csökkenteni. erre a 2/3-nál nem lesz jobb alkalom soha, a strukturális reformokat most véghez lehetne vinni. sajnos ennek (elképzelésnek, szándéknak és szükséges szakértelemnek) nyoma sincs.
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Piccola 2010.11.27 21:18:56
@frontember876: maximálisan igazad van, riszpekt
Pável olvasgat Játék 2010.02.10 15:21:00
Ki ő? Nagymúltú erdélyi családok leszármazottja, és még Budapesten is őrzi nevét utcatábla. Kalandornak is mondhatnók, legalábbis bejárta egész Európát, Spanyolországtól Konstantinápolyig, nem egyszer a halál torkából menekült vagy menekítették. Barátai voltak: Victor…..
Piccola 2010.02.10 15:43:34
Piccola 2010.02.10 16:34:33
Az Öt sikkes sittes címen nálunk is futott Hustle ezen a héten kezdte hatodik évadát a szigetországban, és a csalódást keltő ötödik fejezet után úgy néz ki, hogy a készítők egy új csavarral ismét életet tudtak lehetni a sorozatba. A csavar neve Indira Varma, a Rómából és az…..
Piccola 2010.01.06 14:23:19
Az HBO-n szoktak adni néha szexrealityket: mint az Iskolás lányok jelentik a kilencvenkettes Sat1-ről, amiben feltárják a tinilányok csapodár szexuális szokásait, hogy a német polgár is szörnyülködhessen, majd erkölcsi fölénye tudatában jólesően ráránthasson a társadalmi…..
Miniszterelnöki részvétellel állami ünnepség keretein belül megnyitották a 2009-2010-es influenzaszezont. Bajnai Gordon kormányfő és dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter a Papp László Sportarénában nagyszabású ünnepség keretében kihirdetette az influenzaszezon kezdetét.…..
Piccola 2009.11.14 21:29:15
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
Piccola 2009.08.19 21:01:13
@balage28: 5 milliárd háztartás átlag 5 fővel = 20 milliárd??
nem csak lázárnak van gondja a számokkal :))
A pénzügyi válság miatt a kapitalizmus végéről értekeznek kárörvendő módon a fősodorhoz tartozó és a jelentéktelen szélsőbalos gondolkodók, eközben pedig már a magyar jobboldal is azon sajnálkozik, hogy a magyar baloldali pártok nem is igazán baloldaliak. Sőt a jobboldal…..
Szedjünk kavicsot!Az ember simán önző és ez a megállapítás - nagy valószínűséggel - egy cseppnyi magyarázatra sem szorul. Meg aztán az ember fia, talán génjeink miatt kemény gyüjtögető életmódot folytat! Biza! S én sem vagyok kivétel!Töredelmesen bevallom, hogy jómagam…..
  A Xoopit segítségével Gmail levelezőnket egy sokoldalú médiatárrá alakíthatjuk, amelyben egyszerűen kereshetünk és oszthatunk meg képeket, videókat valamint egyéb fájlokat is, amiket e-mailek mellékleteként…..
Piccola 2009.02.08 16:10:00
David Letterman az egyik legviccesebb talkshow-műsorvezető, egy olyan csávó, aki bevállalt merészebb dolgokat is, emlékezzünk csak arra, amikor például alaposan odamondogatott John McCain szenátornak az elnökválasztás során, de megemlíthetnénk a Madonnával készített korábbi…..
Amikor szombat este Medveczky Ilona ismét feltűnt a Szombat esti láz című, egyébként egész nézhető esztrádműsor zsűrijében (ami tökéletes példája annak, hogyan NEM kell elcseszni egy bevált formátumot) azonnal sejtettük, hogy nincs az az isten, hogy megússzuk az estét…..
Piccola 2008.11.03 11:27:47
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
Eredetileg a Seres-Berlusconi tengely (LOL!) kapcsán szerettem volna írni az Olaszországban jelenleg folyó ujjlenyomat-vételi kampányról, illetve az azt övező általános hisztériáról, de Tiboru posztját olvasva felelevenedtek bennem pár évvel ezelőtti szicíliai emlékeim, s ez…..
comment:com Kitty, Kata, Jackie 2008.03.30 15:00:00
Tűzvonalban-függőként egyértelmű, hogy első helyen a sorozat mai epizódját fogom ajánlani. Habár már annyira régen volt az előző epizód, hogy nem is emlékszem hol hagytuk abba, valahol ott, hogy Demsa Bordást kéri meg játszon már léci a kezére, hogy kinyírhassa Szavinyit…..
Piccola 2008.03.30 18:08:21