Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oneforsorrow

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot minden Jehova tanújának! Nem tudom miért jó az, hogy valaki kitalál valamit, amire azt mondja, hogy ez az igaz hit, ez az igazi isten szeretete és csak így érheti el az ember Isten kegyeletét. Zsidó vallás, Ortodox keresztény, Jehova tanúi... Ezek mind egy alapon fekszenek, csak…..
Brusthom Ziamani heteken belül radikalizálódott, miután elűzték otthonról a JT szülei Brit újságok arról számolnak be, hogy egy fiatal brit férfi, akit bűnösnek találtak egy katona lefejezésének kitervelésében, a szélsőséges iszlám radikalizmus felé fordult, miután…..
oneforsorrow 2015.02.28 21:51:11
Sziasztok. Az én történetem szerintem egyedi, mert hasonló történetet máshol még nem hallottam. Rudi vagyok, 20 éves, a Bács-Kiskun megyei Kunadacson élek. Születésünk óta engem és a bátyámat Jehova Tanújaként neveltek a szüleink. Sokáig, mint a jó tanú gyermekek, mi is…..
Az Őrtorony legújabb kiadása “Jehova” nevét szinonimaként használja a szervezetre.  Az elmúlt évben megértük a bizarr “Hét pásztor, nyolc herceg” Őrtorony cikk megjelenését, melyben Jehova Tanúinak megmondták, hogy a vezetőik által számukra adott utasítások…..
Onnan lehet tudni, hogy a Tanúknak az Őrtorony a bálványuk, hogy a szervezet vizsgálatát Isten elleni támadásnak veszik. Jelenleg arculatváltás folyik az Őrtorony Zrt.-nél: egy új márkát, a JW.ORG-ot építik ki per pillanat, augusztusban egy "történelmi kampány" kereteiben, "hogy…..
oneforsorrow 2014.07.31 19:03:41
Egy michigani királyságterem pillanatnyilag egy pünkösdi egyházhoz hasonlít, amint a kongresszusi küldöttek Pharrell Williams “Happy” című számára táncolnak Egy YouTube-videó, amelyet a 2014-es nemzetközi kongresszusok egyik küldöttje töltött fel nemrég, nagy feltűnést…..
oneforsorrow 2014.07.20 01:37:48
Ez az írás először egy hozzászólásnak indult, amiben 5 területre szerettem volna kitérni egy rendszeres olvasónk kérdései alapján. Sajnos Jehova Tanúi Vezető Testülete képes volt arra, hogy elhitesse, sőt beleégesse az emberek agyába, hogy csupán egyetlen teológiai kérdésre…..
Szia! Először is bocsánatot kérek, hogy írok neked, de annyi a kétely és a kérdés bennem, hogy már szinte sokszor egész nap csak sírni tudnék! 2011-ben Keresztelkedtem meg, abban a reményben, hogy lesznek barátaim és egy szerető testvéri közösség tagja lehetek. Hatalmas…..
oneforsorrow 2014.07.12 13:00:04
oneforsorrow 2014.07.12 15:47:56
@skybell: Ha nagyon érdekel privátban elmesélem.