Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zanz

95 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mind a mai napig még nem sikerült átvinnem az új helyre a blogomat, így beírom, hátha... http://zanz-makka-burok.blogspot.com/ zanz-makka-burok.blogspot.com/ Hátha vki tovább is olvasna.....
hogy húsvét, vagymi.. de ILYENKOR harangozni????..
zanz 2010.04.05 22:40:51
megint ezzel szenvedek.. az egy dolog, hogy nincs fájdalomcsillapítóm, de megérzem, mikor fáj úgy, amikor semmi sem hatna. Szóval most nem baj, hogy nincs bogyóm, mert úgysem használna. A szokásos dolgokon kívül, amik fejfájást okozhatnak, nekem két okom is van, amitől fájhat, és…..
 1. Hogy egy bipoláris ember koncentrálni tudjon, kulcsfontosságú a szenvedély megléte. Ha valami igazán érdekeset találunk, és akarunk is vele foglalkozni, megjelenik a szenvedély fénye a szemünkben, ami aztán simán átvált a legendás hypomániába. A hypománia igazából…..
zanz 2010.03.07 00:23:43
@Ypszi: "valahol cserkészkedés után is megdöntöttem ezt, de nem emlékszem pontosan, hogy mikor és mennyit" - ööö... nincs több kérdésem! ;))))

Persze, mert fennhangon számoltad össze, hogy hol tartasz, és akkor rohadtul utáltalak, hogy ilyet összebírsz hozni. ;) Bár nekem "tiltotta a vallásom" a hosszantartó fennlétet. ;)
2.A stressz - azon kívül, hogy rossz dolog és nem szeressük - kiválthatja a bipoláris szakaszok váltakozását (vagy épp felerősíti a tüneteket). A reggeli testmozgás viszont csökkenti a stresszt, és kitarthat akár egész napra. Ha azt szeretnénk, hogy a közelünkben lévő…..
zanz 2010.03.05 22:28:26
@Ypszi: Ismerve maximalizmusod, a végén még úgy kéne lelőni a maratoni táv végén, mikor már a második kört kezdenéd. ;)
zanz 2010.03.07 00:19:57
@Ypszi: Ja, és közben azzal szapulnád magadat, hogy milyen béna voltál első körben! Bájos ördögi kör! ;)
Továbbra sincs kedvem a világhoz, de időnként bejelentkezem, úgy döntöttem. Szóval a héten halálközeli f(élelmetes)élményben volt részem. Már jó sötét volt, ami ebben az évszakban a nap nagyobbik felében igaz, szóval nem újdonság, és a gépen játszottam ezerrel, persze a…..
zanz 2009.12.15 21:43:49
@Lobra: egymás után ezt 3x eltudod mondani gyorsan? ;)
Egyébként ja! :D

@Ypszi: ha olyan játszótársuk lett volna, mint neked jutott Robi személyében, aki a fejedbe hajtott a dömperrel megérteném Hitler elkövetéseit.

Lógjál tovább! :D
zanz 2009.12.18 20:52:17
@Ypszi: személyes plasztikai sebész?!!! :DDDD (erős túlzás, de belefér!) ;)))

Naaaaaaa, még lógsz?

@Lobra: pulóver? :D
zanz 2009.12.20 22:51:36
@Ypszi: plasztikázások? autópályát épített a fejedbe? *döbbenten ül, körmöt is elfelejt reszelni*

Rossz hír, mindjárt itt van, kivéve, ha érdeklődés hiányában elmarad. ;P
Az. Csak beszóród/kened vele a rémszarvast, és rögtön sima lesz belőle. Ezt hívják génmanipulációnak. Ha valaki azt mondja, hogy ezt nem így csinálják, az hazudik!Egyszerűen csinálni bármit is túl unalmas. Az úgy kezdődött, hogy édességre vágytam, legutóbb ebből lett a…..
zanz 2009.10.12 15:03:24
@Ypszi: érik neked a karácsonyi ajándékod! ;)
zanz 2009.10.13 10:33:27
@Ypszi: Tükörre gondoltam, mert a fémgolyókat már lelőtték mint poént. ;)))

(Vekker helyett erre gondoltam: www.bigyoshop.hu/?q=products/show/binaris-ora-piros)
Persze egyszerűbb lenne, ha tudnám a nevét, és akkor mondhatnám, hogy "az a csodálatos Géza gyerek", de a mai világban eléggé félreérthető lenne, ha azért mennék vissza, hogy megkérdezzem a nevét. A lenti plusban (ami spar) megint garázdálkodtam, kitaláltam, hogy…..
Talán már több is, mint egy hete rajtam van a kóma. Általában elvagyok a harmincórás napjaimmal, de most valahogy nem megy. Pár óra ébrenlét után már az ágyba kell dőlnöm, mert kifáradok. Pedig nem mászok napközben sem hegyet, egyszerűen letaglóz valami. Őszi-tavaszi-ilyesmi…..
zanz 2009.09.25 15:48:20
@Ypszi: lehet, hogy az agyadban elromlott a kódolvasó, és most azért fáj a fejed. (sok logika nincs benne, de próbálkozom)
zanz 2009.09.26 22:22:24
@Ypszi: format cipőtalp : ? (elsőre ez ugrott be...)
Emlékeztek ti a Bobó, meg a Góliát című gyerekújságokra? Egész tűrhetőek voltak akkori fejjel, persze mert a Garfieldot valamiért nem járattam, vagy nem ismertem (jézusom, bele se merek gondolni), vagy drágább lehetett, nem emlékszem, csak arra, hogy még Góliátos évkönyvem…..
zanz 2009.09.04 12:26:35
@Ypszi: van dinnyés vodka is, de az kommersz.

Egyszer kipróbáltuk - Jamie Oliver hatására - hááááát, érdekes volt, na! Utána inkább tisztán ittuk a vodkát! ;) De azért a felszeletelés során a tálcára kifolyó levet szépen felnyalogattuk. ;)
Szóval délután-este jól elszundítottam, összesen volt az 4 óra is, reggel ugye 1,5, tegnap meg napközben talán 3, ergo vagy kétnaponta alszom egy normálisat, vagy félnaponta hepimélmenüt. Attól függ, hogy csinálok-e valamit, amitől esetleg elfáradhatok.Ébredés után…..
zanz 2009.08.24 21:03:28
@Ypszi: Te?! Nyugodt?! Hihi!
Ha nem hagysz szanaszét szárnyasbetéteket, akkor nem fognak repkedni. ;)
zanz 2009.08.24 22:25:43
@Ypszi: Elvégre ki látott már kétirányú zuhanást?
meg videóm! Hát ez az! Pöttyentenem kéne már ide valamit megint, de ami gondolat van a fejemben, vagyis több, és nem van, hanem tülekedik keményen a cunami a homloklebenyemen át, naszóval azok még nem kiforrottak, és félkészen teljesen felesleges megírnom, mert ha olvassa olyan, aki…..
zanz 2009.08.21 20:38:25
@Ypszi: holnap ráadom, legalábbis egy kísérletet teszek. ;)
Még szép, hogy téged! Egyébként nálam két feladatban is szóba kerültél, de azt inkább emailben. :D
zanz 2009.08.21 21:05:14
@Ypszi: oké, akkor obszcénkedek egyet.
Még szép! Másnem rászögelem... 100-as szöggel.
zanz 2009.08.21 21:16:30
@Ypszi: narancssárga absztrakt foltok lesznek rajta. ;)
Mármint nem: a töltőtoll, hanem A Töltőtoll.. de tényleg. Igaz, hogy made in china, de leszarom, a legtökéletesebb, amivel valaha is írtam. Nem patronos, hanem pumpás, ami ugye problémát okoz a már nem létező ápiszoknak (szegény bikák), de én igyekszem tartani a frontot. És már…..
zanz 2009.08.08 16:12:26
@Ypszi: kocsival is foglalkozol? csak összejönne egy tank, kisfogyasztással. ;)
zanz 2009.08.09 16:35:15
@Ypszi: mkinek másképp fog görbülni a szája. :D
Mióta ideköltöztem (lassan már egy éve), nem tudom bejelenteni a vízóra állását. Nem mintha annyira szeretnék fizetni, nade ha már fogyasztok, akkor fizessek is. A nullás számlákat folyton küldik, csak pazarolják a nyomdafestéket, meg a papírt, a hátoldalon meg vannak hasznos…..
zanz 2009.08.09 15:03:23
@Ypszi: kénytelen leszek megbuherálni a lottószámokat. ;)))
zanz 2009.08.09 16:31:30
@Ypszi: nehogy már emiatt haljak meg hülyén... ;)
olvasok.. tényleg már, ez túlzás. Indexen volt egy cím: Faszállítás Szibériában (Kötöttpálya), én meg mit olvasok? El nem hiszitek (ja, de mégis): faszkiállítás Szibériában. Rákattintottam képek reményében, erre szó sincs arról, amit én olvastam :/ Miért nem…..
zanz 2009.08.08 15:57:44
@Ypszi: hogy kell mellélovagolni? (ööö.... gondolkodik, gondolkodik)

Gumicsizma? Mondjuk a talpára ráírva: "Nem Ypszi volt!" Mindez persze bekódolva?
Fogadat nem kell, mert akkor a rabló-gyilkost játszhatsz. Szájban hazaviszed a zsákmányt, na? Még hátizsák se kell. :))))
zanz 2009.08.08 16:11:28
@Ypszi: nem kifejezetten atm-re gondoltam. :DDD

Ló mellé ülök a szamárra?
Végre sikerült megszereznem a szolgáltatóm által küldött levelet. Rohantam a postára, persze nem én lettem volna, ha nem csinálok vmi apró bénázást, de végül a kezemben szorongattam a levelet! Hazafelé menet olvastam a levelet, ami az elején sok-sok bla-bla volt. Második…..
Öt felé sikerült elindulnom, persze az eső még csak gondolkodott. PIM-be mentem, ahol egy magam nézelődtem. Majd elém toppant egy nagyon mosolygós lányka és kvízjátékot ajánlott fel pár költő életéről. Radnótit választottam. Persze az eddig bevált keresztrejtvény technikám,…..
Végy egy adag palacsintát, ami már a füleden jön ki! (nem a minőség miatt, hanem a mennyiség miatt) Végy pár darab piros pöttyöst. Hámozd meg! És akkor jön a Barba-trükk! ;)))) Palacsintába bele a csokis rudat, oszt feltekerni és tálalni. Egész jó! Kínomban találtam…..
Miután A ma végre kinyögte, hogy nem tud jönni Múzeumok éjszakájára, így kicsit meglőve éreztem magamat. Próbáltam elérni Madmartigent, akit csak munkában tudtam elérni. Sajnálattal hallotta, hogy nekem nem jutott társaság szombat estére. (mondanom se kell, neki évek óta ez az…..
Most az egyik feszültségforrásom a lakásom. Aki tudja a történetét nem csodálkozik, hogy vagy hanyagolom, vagy mielőbb túl akarok adni rajta, de hogy ott éljek, az kizárva! Nos! Épp titkos terveket szővegetem, mikor anyám telefonja csöng. A szomszédom hívja. Na gondolom végre…..
Miután ugye megtettem ama lépést, hogy az általam ismeretlen személytől (még ha halványan sejtem is, hogy ki lehet az, arra nincs garancia, hogy valóban ő az) ismeretlen számról kapott hívásokat szeretném kivizsgáltatni a szolgáltatóm által, kaptam egy levelet eme cégtől.Szó se…..
Makka a táncon való részvétel után (igen, így hosszabb, de lényegében ez az igazság, mert Őkőfejűsége egy mozdulatnyit nem volt hajlandó moccani egész óra alatt) Katával kint állunk és értetlenül állunk a jelenség felett, mikor Őfelsége előkerül és sugárzó arccal…..
Múlt héten Makka azzal sokkolta a családot, hogy felgyógyulva végre elmehetett táncolni.Ezalatt az idő alatt a dolgomat végeztem, néha egész hajmeresztően. Anyám telefonál az egyik telefonomon, mivel épp nem bírtam felvenni, mert az egyik fülemen a bolt telefonja, a bodé előtt…..
Látszik, hogy vmi gyötör, foglalkoztat. Mert amint ágyba kerültem, álmodtam, és még emlékszem is rá! Ideállal álmodtam. Fogta a kezemet, egyszerűen nem akarta elengedni. Mindenhova magával cipelt, pedig már jelmezben volt. Aztán elkóboroltam a házon belül (vagy színházon…..