Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi Balogh

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stefan Braun, az életművész divatkreátor „Az ember azért eszik – írta apám Paprika című magyar szakácskönyvének az előszavában –, hogy éljen. A magyar ember azért él, hogy ehessen.” Ez a mondat nemcsak találóan pontos, de egyúttal össze is foglalja, milyenek a magyarok. A magyar zsidóság…..
Gabi Balogh 2019.04.28 17:04:15
@Jakab.gipsz:
Újra elolvastam a cikket hogy talán félreértettem valamint, magyar bevándorlókról van szó.
Hogy a francba jön ide Éli Weisel meg a holocaust.

Nem kell nekem sem az itt élőknek olvasni Eli Wiesel könyvét... Elég volt megkérdezni nagyszüleimet hogy mi történt, meg azt a pár ezer embert aki túlélte. Észt se kell nagyon osztani errefelé köszönöm szépen elég műveltek vagyunk ahoz hogy sikeres országot teremtsünk...

Amíg itt mindenki abban a hitben van hogy az Izraeiek a holocausttal vannak állandóan elfoglalva meg Eli Weisel/shmeisellel, ez mind a múlt és inkább a jövőre törekszünk gondolni.

Mellesleg a zsidóknak nem Amerikában vagy Franciaországban van a helyük, gyáva férgek (Wiesel és társai) oda menekültek mert kényelmes, itt meg a népük vért köp hogy netán újra ki akarnák irtani őket legyen hova menekülni.
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..
Ma hallottam egy viccet, amivel nem akarom megbántani a rendőröket, így nem idézem, de a lényeg az, hogy a magyarok mennyire nem tudnak „külföldiül” és úgy gondolják, hogy nincs is értelme megtanulni. Hát, én, aki csak a diploma miatt teper a nyelvvizsgáért, néha hasonlóképp…..