Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManOfSteel

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra sem tett le a Schalke támadójáról, Julian Draxlerről, s pillanatnyilag a német klub döntésére vár, azonban közben egy lépésre került az Olympique Marseille középpályásától, Mario Leminától. A Schalke még nem bólintott rá a Juventus utolsó ajánlatára,…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus érdeklődése erősödött Axel Witsel iránt, miután az AC Milan csapata lemondott a belga válogatott leigazolásáról. Az újság szerint a Bianconeri megkereste a játékos ügynökeit, és már a részleteket tárgyalják meg velük. A 26…..
A Juventus nemigen hajlandó feladni a harcot, és tovább küzd azért, hogy egy megfelelő minőséget és kellő kreativitást, illetve támadó szemléletet bizonyító játékossal…..
ManOfSteel 2015.08.04 21:38:39
@Juveboy92: A forrás egy helyi német ujság és nem a tuttojuve ez volt a szöveg tessék: Hakan Calhanoglu, im Gespräch bei: Juventus Turin, Marktwert: 18,00 Mio. € ... Juve sollte am besten gleich anfange
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
ManOfSteel 2015.08.04 18:21:04
Arturo Vidal nemsokkal ezelőtt köszönetet mondott a Juventus szurkolóknak, miután a Bayern Münchenhez csatlakozott, és megtörtént a sajtótájékoztatón való bemutatás is. A chilei középpályás a bajor csapathoz csatlakozott négyéves szerződést kötve, feltehetőleg…..
A Bayern München elnök-vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge nemrégiben Mario Götze megtartásáról beszélt, kizárva egy torinói átigazolást. Az Öreg Hölgy vezetői a hírek alapján számos német középpályás iránt érdeklődnek, így felmerült Mario Götze, Julian Draxler és…..
ManOfSteel 2015.07.27 16:22:35
@Rivendell: Tevez a Citynél?
148 meccs 73 gól 36 gólpassz. A Mancini-s balhéját leszámítva elég sokat tett a Cityért is :)
ManOfSteel 2015.07.27 16:40:18
@Rivendell: igen sajnos elég önfejű a jó öreg Carlitos de azért akkor se 9 milliót ért volna szerintem. Az egy mázlis biznisz volt.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megállapodásra jutott kiszemeltjével, Julian Draxlerrel, így a torinóiaknak már csak a német játékos jelenlegi munkaadójával, a Schalkéval kell közös nevezőre jutniuk. A korábbi hírek szerint a Schalke áldását adta rá, hogy az…..
A Juventus egyik legfőbb kiszemeltje a Schalke 04 ifjú tehetsége, Julian Draxler lehet, s azt követően, hogy a német klub áldását adta a támadó és a torinóiak közti egyeztetésekre, most megszólalt a játékos ügynöke is, aki úgy véli, hogy 25 millió euro körül megegyezhetnek…..
A Bayern München megegyezésre jutott a Juventus vezetőségével és Arturo Vidal középpályással is a chilei válogatott átigazolása ügyében, jelentette be a német bajnok elnök-vezérigazgatója, Heinz-Rummenigge, a mai napon. „Megerősíthetem, hogy megállapodás született…..
A Schalke engedélyt adott a Juventus vezetőségének, hogy tárgyalásba bocsátkozzon Julian Draxlerrel, bár a felek még nem egyeztek meg a játékos átigazolási díjának az ügyében. A Juve sportigazgatója, Fabio Paratici Németországba repült a napokban, hogy tárgyalásba…..
Úgy tűnik, hogy a Manchester United és a Juventus végre közel került a megállapodáshoz. Azt továbbra se tudni, hogy végül mi lesz Arturo Vidal sorsa, azonban olasz források arról számolnak be, hogy a Juventus elérhető közelségbe került a Manchester United csatárának, Javier…..
Hétvégén rajtot vesz az olasz bajnokság új szezonja, azonban az átigazolási piac még nem zárult le, s a Corriere dello Sport állítása szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus ajánlatot tett a Bayern Münchennek a svájci válogatott középpályás, Xherdan Shaqiri leigazolása…..
A Juventus első csapata ma, a klub hagyományainak megfelelően, összecsapott a Primavera csapattal, s a 6:1-re megnyert találkozó kiváló alkalmat szolgáltatott arra is, hogy az újságírók az aktuális ügyekről, köztük leginkább az átigazolási piacot illető kérdésekről…..
Massimiliano Allegri edzői kinevezését követően úgy tűnik, hogy a Juventus ismét érdeklődést mutat a Bayern München bármely oldalon bevethető támadó középpályása, Xherdan Shaqiri iránt. A nyár során már nem először jelennek meg cikkek a svájci középpályás potenciális…..
ManOfSteel 2014.07.22 18:19:27
@Direct_01: Állítólag tényleg hasonló volt a forgatókönyv csak Mr Kobra most kicsit nagylelkübb volt és elment egészen 15 millióig :D
A Bayernél meg kedvesen csak annyit mondtak, hogy ááá Shaqiri előtt a jövő nem vállnak meg tőle. Mi mást is mondhattak volna egy ilyen nevetséges ajánlatra mert ha Morata 20 millió akkor nyilvánvaló, hogy ez a gyerek többe fáj úgy kb. 25 millió, kicsit többet játszott a Bayernben mint Morata a Realban.
Olasz sajtóértesülések szerint az Udinese argentin középpályása, Roberto Pereyra már csak órákra van attól, hogy hivatalosan is a Juventus játékosa legyen, s erre enged következtetni az a tény is, hogy nem lépett pályára csapata St. Pauli elleni barátságos találkozóján. Az…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Real Madrid ifjú támadóját, Álvaro Moratát, azt követően, hogy a játékos Torinóban sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon. A 21 esztendős spanyol csatár tegnap este érkezett Olaszországba, hogy az orvosi stáb…..
A Manchester United heves érdeklődése nagy port kavart a Juventus-szurkolók háza táján. Korábban azt pletykálták, Antonio Conte is azért mondott le edzői posztjáról, mert a klub eladni készült a chilei sztárját. Az éppen nyaralását töltő Vidalt is megkérdezték az…..
A Bianconeri frissen kinevezett vezetőedzője, Massimiliano Allegri biztosította Andrea Pirlót a rendszeres játéklehetőség felől. Az olasz válogatott vezére az AC Milan csapatánál nem kapott meghatározó szerepet Allegri vezérlete alatt, így több játéklehetőség reményében 2011…..
Ma délután a Juventus hivatalosan is bemutatta a csapat új edzőjét, Massimiliano Allegrit. A sajtótájékoztatón természetesen Beppe Marotta is megszólalt, aki szavaiban dicsérte a Bianconeri korábbi edzőjét, Antonio Contét, majd Allegriről is nyilatkozott. "Mindenki ismeri a tegnapi…..
Juventus FC blog Conte lemondott 2014.07.15 20:28:08
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Antonio Conte lemondott a Juventus kispadjáról. A hírek szerint a szakember nem tudott megegyezni a Bianconeri vezetőségével a szerződéshosszabbítás feltételeiről, így Conte és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Juvét…..
ManOfSteel 2014.07.15 23:39:54
@Trieszt120506: Igazad van, de ha Zizu lenne az edző és bukik, akkor mennyivel jobb az Allegri által hozott 2-3. hely? Bajnokok egyik esetben sem lennénk ami azért egy Juventusnál prioritás kell, hogy legyen. Sajnos jó edző nem nagyon van a piacon, de még mindig inkább a lutri mint akiről már tudjuk, hogy mire képes. Bár ez csak az én szubjektív véleményem.