Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedge33

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Izgalmas könyv jelent meg, egy amerikai séf vallomásai a szakmáról, amit elsőként magyarra fordítottak le. Kicsit belemelegedtem a beszélgetésbe vele, így elég hosszú olvasmány, de hétvégére pont jó lesz talán.És lehet nyerni dedikált példányt! Michael Gibney, New…..
Remélem, felkészítettétek a könnyzacskókat, mert ma biztos nem ússzuk meg sírás nélkül. A mentorok elvonultak a luxuskéglikbe, és várják a hat esélyest, hogy énekeljenek még egy utolsót az elő show előtt.  A 25+-szal kezdünk, G mentorsegédje Geszti lesz. G unatkozott, és…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Hedge33 2014.07.15 11:49:35
@szakor: Tekintettel a kismamára?!?!?! Nos, egye meg amit főzött! Mit gondolsz, ő ezzel nem volt tisztában?? Terhesen tárgyalta le és terhesen írt alá, akkor kell erre gondolni! Ha valaki átigazol, legalább tisztességesen csinálja- pláne ennyi idő után és az RTL csinált belőle "valakit". Havi 2 millás gázsi nem elég csak az Rtl-től?? Ehhez jönnek a reklámok (pl. SPAR), a szponzorálások, haknik, stb... Az rtl nélkül ő még mindig valamelyik kis vidéki színházi társulatban kapkodná a levegőt, nem a TV-ben ( apropó, ideje lenne megtanulni rendesen levegőt venni beszéd közben). Ez egy gerinctelen módon megtett lépés volt, aki ezt másképpp látja, érdekes az értékrendje.
Ettől független egyetértek az egyik hozzászólóval, hogy nem műsorvezető miatt kell műsort nézni...
Hedge33 2014.07.15 23:54:07
@szakor: Ez esetben én kérek elnézést :) Pedig szoktam érteni az iróniát, szeretem is, most nem sikerült venni az "adást".
Egyetértek, tényleg csak reklám lesz belőle és majd ő lesz az áldozat...
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..