Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muchiduuuu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
muchiduuuu 2015.03.26 09:37:17
sajnos az online társkeresés el van már cseszve. Meg lehet nézni, ha felmész egy társkereső oldalra, akkor minden funkció fizetős, és gyakran igen pofátlan árakon.
Fizetés nélkül általában üzenni sem lehet, sőt azt sem lehet megnézni hogy ki tetszikelt... Ráadásul egy cégnek több eléggé hasonló társkereső oldalai vannak, el lehet képzelni hogy nem azért hogy megtaláld a párod, hanem azért hogy ha ez nem tűnik fel mindegyikre befizess, és az elaprózódás miatt még csak ne is sikerüljön semmi.

Emellett még ott van a konzumlányok (és gondolom konzumférfiak is vannak) problémája, akik azért vannak fenn az oldalon(általában nagyon jól néznek ki), hogy tetszikeljék az őket tetszikelőket, akikben felkeltve a reményt, előfizetnek, hogy tudjanak írni neki, persze nyilván választ nem fognak kapni, hiszen a konzumlány elérte a célját, na meg nyilván egy részük nem is igazi személy.

Emellett a társkeresők tele vannak nemnormális emberekkel. Bár én csak a nőkről tudok nyilatkozni, de rendszeresen látom, hogy bemutatkozásnak ennyit írnak: "Írj ha meg akarsz ismerni". És még annyira sem képesek hogy vissza tetszikeljenek (ha így gondolják), rögtön szép szívhezsszóló szerelmes leveleket várnak.
Valószínűleg ebben a "hercegnő effektus" játszik szerepet, de komolyan azt gondolják hogy egy előzetes megerősítő "te is tetszel nekem" visszajelzés nélkül szép leveleket fognak nekik írni a férfiak? Merthogy ugye a választékból általában nem egy nő tetszik, így nem árt tudni hogy ki az akinél kölcsönös, még mielőtt több energiát fektetnénk belé mint egy "tetszik" gomb megnyomása.
A másik, ha egy nőnek nehezére esik megnézni hogy ki tetszikelte, majd rányomni a tetszik/nem tetszik-re, az már elég sokat elárul róla...

Szóval ne induljunk ki az online társkeresésből, mert lehet hogy pár éve (beetetési időszak) még működtek, manapság viszont átverésről, és lehúzásról szólnak. Nyilván vannak kivételek, amikor véletlenül 2 igazi, normális ember összetalálkozik, de nem sok az esély, a sok kamuregisztráció, robot, és hülye között.
Van egy dolog, amit nem tudok a mai napig megérteni. Mi értelme van annak, hogy valaki hamis adatokkal regisztrál egy társkeresősre? Most vegyük ki az unatkozó embereket, akik viccesnek találják azt, hogy másokkal szórakoznak. Az egy külön blogbejegyzést is megérdemel, hogy vajon mi játszódhat le…..
Learn It Élet diploma nélkül 2015.01.19 09:52:21
Ugye mindannyian megkaptuk már életünk során, hogy „tanulj, hiszen csak így lehet belőled valaki”, „főiskola nélkül nem lehet jó állásod”, „diploma nélkül örökké szegény és boldogtalan leszel”… Az idősebb korosztály, na, meg persze a jelenlegi fiatalok nagy része…..
muchiduuuu 2015.01.20 13:15:18
Az a hozzászólásokból látszik hogy az egyetemisták nagy része, konkrétan kizárólagos kapcsolatot tételeznek fel a tanulás és az egyetem között, ami nem sok észt feltételez. (bár az internet és az megfizethető könyvek előtt biztos csak az egyetem volt az egyetlen út).
Az igaz hogy van aki csak intézményes keretek között képes a tanulásra, de bizony van aki önállóan is képes erre.

Én is jártam vagy 2 hónapot főiskolára(mérnök informatika), ígytudom hogy rögtön az elején indult az agymosás hogy ez milyen fontos, "csak itt, csak most, iszonyú fontos hely ez", és a felsőbbrendűségi tudat hallgatókba való belenevelése, de valahogy a tantárgyak, és az oktatók nem tudtak meggyőzni arról hogy én ott bármi használható tudást szerzek. Ahhoz meg túl lusta vagyok hogy értelmetlen dolgokkal foglalkozzak(a magolás nem megy), így elmentem dolgozni(olyan helyre ahova elvileg diploma kellett volna, de még is felvettek), és közben fejlesztettem magam (hihetetlen mi?).

Most 29 évesen 0 a hiteltartozásom, és 8 számjegyű forintos megtakarításom van(pedig költöttem is nem keveset), és politikus se vagyok, és semmi ahhoz közeli dologban nem veszek részt, és nem is mentem ki külföldre (...még, bár a kormány erősen arra felé lökdös...). Ez utóbbi azért fontos, mert Magyarország a papír országa, ahol nem a tudás/referencia, hanem a papír számít, míg nyugatabbra jobban lehet érvényesülni papír nélkül is, akár alkalmazottként.
Ráadásként ott van az is, hogy nagyon nagyon sok a szabadidőm, nem kell nyolctól ötig gályáznom, a magam ura vagyok.
Van még egy haverom, aki velem együtt hagyta ott a "fantasztikus" felsőoktatást, ő is igen jól keres.
Ellenben az egyetemet végzett haveroknál közel sem ilyen jó a helyzet, átlagban kevesebbet keresnek, és ott a diákhitel is, és a ~4 kiesett év.

Az a gond a magyar felsőoktatással, hogy tele van haszontalan, és/vagy elavult, de kötelező képzésekkel, és egy rakás tölteléktantárggyal, ami csak arra szolgál hogy elhúzzák az egészet ~4 évig. Ha máshogy lenne, talán nem csak a papírért jelentkeznének az emberek, hanem tudásért is (a legtöbb diplomás akivel beszéltem igencsak kiábrándult, és gyakran hallom a "nem tanultam semmi hasznosat, de legalább van egy papírom, csak jó lesz az valamire" szöveget).

Persze nyugtatgathatjátok magatokat azzal hogy aki diploma nélkül összehozott valamit az csak szerencsés, hátha jobban érzitek magatokat ;)

@martineden: egy luxusáruházhoz, és étteremhez milyen szakértelem szükséges ami a felsőoktatásban elsajátítható?
Te színleled? Színlelted valaha is? Ha igen, miért tetted? Megfelelési kényszerből? Hogy legyen végre vége az aktusnak, mert annyira szar volt? Hogy megmutasd, milyen klassz nő vagy, és hányszor tudsz elélvezni, milyen könnyen, és milyen hatalmasat? Vagy, mert érezted, hogy úgyse…..
muchiduuuu 2015.01.13 20:30:15
@skarlát betű: Sőt van ám ejakuláció igazi orgazmus nélkül férfinál ;)

Tehát kijön az anyag de kb semmi élvezettel nem jár együtt...
..
muchiduuuu 2014.11.30 11:33:35
@nemszólokmégegyszer: hát ha nem tudsz egy természetes mellet megkülönböztetni a bótitól ne lepődj meg ezen.

Amúgy a plasztikai sebész fejét levágni, nagyon kontár munka...
muchiduuuu 2014.12.01 12:19:05
@nemszólokmégegyszer: "Amúgy a plasztikai sebész fejét levágni, nagyon kontár munka..."

Szerinted ez a mondat arra utal hogy szerintem természetes?

@dr. gernika: A mellek mérete nem arányos a testmérettel, maximum csontos gebéknél (bár azoknál is inkább összefonnyad mint összemegy), de ez a csaj attól távol áll.
Hallom rendszeresen az érvet a soá relativizálása érdekében azoknak a szájából, akiknek már elegük van a zsidó "hisztériából", hogy a fehérek amerikai hódításai, a Tajpej-parasztfelkelés és az azt követő megtorlások, a vörös khmerek, a "kuláktalanítás", az egymás…..
muchiduuuu 2014.09.21 21:03:19
@STIRLITZ: nálad undorítóbban relativizáló féreg szerintem nem nagyon van errefelé...
muchiduuuu 2014.09.22 10:15:33
@a Ténytár: Mi bajom? Talán az hogy el keni pl annak az 1 év alatt kiéheztetett 7 millió ukránnak a halálát, vagy a 4 év alatt kinyírt 2 millió kambodzsai halálát, és a többi sokmillió kiirtott embert, láthatóan valami beteg faji ideológia alapján. Sőt még le is tagadja ezeket.

Olvasva a többi hozzászólását ahogy még ő nácizik, hát az egyszerűen hihetetlen. Se a valóságban, se az interneten nem találkoztam még akár csak hozzá közelítően undorítóan szar lénnyel (mert embernek inkább nem nevezném, sem állatnak mert még megsértődnének).
muchiduuuu 2014.09.22 11:00:29
@a Ténytár: te most egyébként miről beszélsz? Hogy jön ide izrael?
Mikor felfedeztem az első ősz hajszálaimat, egyből elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan lehet az, hogy őszülök, miközben eddig azt hittem, ez csak az öregekre jellemző. Nem, természetesen nem így történt, az egész akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor külső visszacsatolások…..