Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csinga

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dear Diary, Everything is alright. 2013.02.12 11:10:40
Tudom, hogy minden rendben van. Nincs baj, akkor en miert keresem folyton azt? O is erzi azt, amit en erzek. Ha nekem rossz, ezt o is erzi. Vagyok eleg jo, vagyok eleg szep es eleg okos, es ha esetleg ezek a dolgok nem is, valamivel megis megfogtam ot, valami van bennem, amit nem talalt meg masban,…..
M: Szia!X: HelloX: Te ki vagy?M: Én a Magány vagyok, gondoltam van kedved beszélgetni...X: Minek?M: Figyeltelek és úgy láttam hogy beszélgetni szeretnél...X: Nem old meg semmit se hogy veled beszélek.M: Mert? Én legalább meghallgatlak és ott vagyok bármikor. M: Hallom a gondolataidat,…..
Dear Diary, 1 month together. 2013.01.21 21:05:54
Tegnap volt egy honapja, hogy "hivatalosan" is egyutt vagyunk. A kritikus honap ugye?! Haha. Hat igen, nem igazan voltam tobbet senkivel, mint egy honap. Igazabol, mit is beszelek...Abszolut senkivel sem voltam tobbet, egy honapnal. Es azt hiszem most is erzem azt, amit eddig mindig. Csak ezuttal…..
Erre minden gyerek képes. Róza ma kétszer is megmutatta! Nagyon jó,hogy kifejlesztette ezt. Igazából annyi a titok, hogy egyre ritkábban kell  meglökni, és közben nem ott állni. ..
Csinga 2012.12.22 18:04:21
Csinga 2012.12.22 18:06:00
@Csinga: ez* :)
fannyx egy szöszi naplója. 2009.02.06 22:17:00
egyik kedvenc szövegem=)egy szöszi naplója Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdezgetem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mond! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég ment le,…..
Néha az ember úgy beleremeg az életbe. Most nem arra gondolok, mikor valaki határtalanul boldog és nem is arra, mikor el akarja dobni magától az életet. Hanem arra, mikor valami váratlan történik, ami után nem találod a szavakat. Csak keresed és keresed a megfelelő kifejezést, de…..
Lány élete a th-val 36.rész 2008.02.27 20:26:00
Gyorsan átvedlettünk mivel Szandy reggel hozott magával direkt ruhát.Felvettem egy fekte harisnyát amire a szakadt gatyámat és egy fekete hosszujjú pólót.Újra sminkeltük magunkat, a kezünkbe vettük az ajándékokat és elindultunk.Útközbe összeütköztünk Szaszával és…..
Sziasztok!RiRi vagyok, azaz Amira. Ez a netes blog lesz az első blogom. Írtam már sok sztorit de akkor is ezt találom a legjobbank. A név ismerős lehet :) Step Up the street.Nos azért ez a címe, mert imádok táncolni[táncolok is] és imádom a Step Up filmet is :)Remélem tetszik…..
Sajnálom de egyenlőre vége a sztorinak...ötletem lenne folytatni...de időm sincs leírni...annyit kell tanulni...és igazából azt se érzem hogy bárki is olvasná...akit emg tudom hogy olvasta az:Kim-Csilla;Connie-Csengi és az bestem Any-Szofi Köszönöm azoknak akik még…..
Csinga 2008.03.26 20:08:19
Az egész meg sem történt...nincs olyan hogy Connie...se Kim...ami történt meg se történt... Anyu elmondta hogy mi is történt két héttel ezelött..azaz 2007.07.01.-én...Ez a nap volt az amikor el kellett volna mennünk Londonba...de nem mentünk...Anyu itt maradt velem...Apu és Emili…..
*tömitömitömitömitömi*-Látom ízlik a kajaXDXD-én-Ahabm-Kata teli szájjal-Na akkor mi is volt ez a dolog? Meg, hogy-hogy már egy hónapja megismerted?-Hád zóval, úd volt, hod udje, elmendem neked egy zéget keresni,*lenyeli* mert már nem bírtam nézni,…..
Amikor a mentők kijöttek komában voltam...hatalmasat koppant a fejem a padlóban...agyrázkódásom volt...a fejem beszakadt és vérzett...a mentősök nem jósoltak semmi jót... A mentősök bevittek kórházba és bejött velem Miss Simon és persze Connie és Kim is... Anyuci és…..
Két nap telt el az új románcok óta...azaz Connie msn-en való beszélgetése a Zac-el...és az új osztálytársunk érkezése óta...de én még mindíg nem láttam a srácot akit kb 1 hete láttám......két nappal később az elöbbiek óta......tesióra... -Lányok...nagyon jól…..
Csinga 2008.03.13 21:01:25
A mai napon (gyengébbek kedvéért szombaton :D) egy igen meglepő és egyben jó esemény ment végbe. Hat óra előtt pár perccel megjelent msn-en Börney, és megkérdezte, ráérnék-e egy kis gyakorlásra. Mondtam, hogy persze, szóval mindketten elindultunk a várba, hogy edzhessünk egy…..
A mai nap folyamán Connie-nak és Kim-nek össze jött egy barát...Kim-nek Tom...Conie-nak Fran-nel...szeretem őket...ha nekik össze jött..akkor nekem is...örülök a boldogságuknak...most már az enyémnek is akarok...nekem mért ne jönne össze...??? Rájöttem,hogy én is vagyok…..
Bementünk a terembe és mindenki úgy nézett ránk mintha nem láttak volna még fehér embert...nem is értettük,hogy mért...aztán egy 5 perc után rájöttünk, hogy megsértettük Alízkát...és persze az összes srác ilyenkor utál minket...tisztelet a kivétel... -Gyerekek!-robogott…..
.C.o.N.n.I.e. .:. 8.rész .:. 2008.02.28 20:40:00
-Szóval? Mondjad már! - már nagyon ideges vagyok.-Ott a neved a papíron. Hogy-hogy nem tudod, hiszen te jelentkeztél, nem??-Nem jeletkeztem sehová! Zac... Ufff megverem az tuti! - a szüvegemet igazgatom és mikor felnézek látom Frant és egy lányt, aki azt kérdezi tőle, hogy kire…..
Szóval...pillanatnyilag már nem is tudom hogy időbelileg hol vagyok a sztoriban...legyen 2005.10.17...akkor egy héttel Clair szülinapja után vagyunk...meglátta a srác és azóta másra se gondol......2005.10.17... Ma reggel vidáman ébredtem...úgy éreztem valakivel nagyon jó dolog…..
Betöltöttem a 15. életévemet...volt egy családi szülinapom és a barátaim is rendeztek egy jó kis bulit...:)boldog voltam...de rájöttem valamire...15 éves vagyok...mondjuk ez nem nagy dolog...sokszor volt már hogy tetszett egy srác...de annak a srácnak én soha nem tetszettem...végre…..
Lány élete a th-val 35.rész 2008.02.26 21:37:18
Agusztus 31.-ek van.Holnap lesz az ikrek születésnapja és egyben a suli kezdete is.A szülinapra nagy buli készülődés van a fiúk tudta nélkül.Elég nehéz titokba tartani mer mindketten iszonyú kiváncsiak.Eddig sikerült mer oan stratégiát találtam ki mintha mindenki elfelejtette…..
Csinga 2008.02.27 10:07:28
.C.o.N.n.I.e. .:. 7.rész .:. 2008.02.26 21:02:00
Megkérdezzem? Mi van ha rámnéz és a képembe nevet? Nem, biztosan nem. Vagy ha már Erika elhívta? Na akkor nekem tuti, hogy annyi és mehetek valaki mással. Zackal nem mehetek, mert neki ott van Lisa. A többi srác meg...-Héj szerelmeske! - Erika már megint zaklatni akar.-Le vagy szarva…..
Lány élete a th-val 33.rész 2008.02.22 23:08:01
Visszaérve a házhoz  Tom turkálni kezdet a gatyája zsebében.Már öt perce túrta a zsebeit és még mindig nem volt meg a kulcs.-Biztos h én raktam el?-Igen kicsim te voltál!-Nézzétek már meg ti is.Mindenki elkezdett kutakodni de senkinél nem volt.-Bazz tesó h tudsz ien hülye…..
Lány élete a th-val 32.rész 2008.02.21 20:21:20
Következő reggel egy nagy ajtócsapódásra keltünk Tommal.Kómásan szinte kiestünk az ágyból.A fürdő felé vette az irányt én viszont kimentem mer kivi voltam a történtekre.Kint Billel és Georgal találkoztam.-Mi történt?-kiváncsiskodtam.-Szandy összeveszett…..
Irány a repülő tér...Mikor megérkeztünk a reptérre...Apuci elmetent a többiekkel a jegyek átvenni meg Any-ét is...mi ott maradunk a váróban beszélgetni...-Emlékszel...amikor id költöztünk ugyan így váltunk el...-én-Igen...és mind a kétszer téged…..