Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Orsi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg olyan konyhai kütyüt találni, ami megkönnyíti a lusta emberek életét. Remélem, tudjátok, hogy a legnagyobb pénzpazarlás a lustaság. Kinek van szüksége arra, hogy egy szerkezet feltörje helyette a tojást? Vagy, hogy a bögre megkeverje helyette a kávét? A lustaságnak is…..
És azt mondja ez az ürge, hogy hát ugye vannak rossz dolgok. De minden rossz dolog egy nagy jónak a része. Én meg hiszem is, meg nem is. Hiszem, leginkább akkor, amikor már elég jól elmúlt, és belátom, hogy azért mégiscsak volt valami jó az egészben. Vagy volt utána valami…..
A világ B.orsa 2014.10.09 21:45:23
A kilencedik esküvő, amire idén hivatalos vagyok... A negyedik babahír (és a második keresztelő - ha ugye nem számítjuk, hogy Manócska két centit nőtt)... Az első autóavató és a második házszentelés... És ugye az új albérlet nem játszik, meg hogy "megjavíttattam a…..
A világ B.orsa Valami kezdődik... 2014.08.18 22:31:34
Csendes, nyári este szállt a városra. Amolyan tipikus nyárvégi – a levegő hűvös, mint a mikróban felejtett kakaó, a tücskök lankadatlan ciripelnek a városszéli mezők irányából (vagy ki tudja honnan). Egyéb éjszakai lények is hangot adnak azon örömüknek, hogy végre…..