Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állatbarát

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Újra itt! :D Hoztam nektek sok ingyen cuccot egy proxival! ;) - Katt ide!-A lila URL részbe írd be hogy www.stardoll.com- jeliz be!-Jelentkezz ki és a lakidban lesznek a meglepik! :> :)..
1. katt ide : http://www.stardoll.com/en/campaigns/giftcard/giftcard.php 2.írd be a kódot (öm legalul van ez a "gift card" :D)EZT: RH-JL742KQQE ..
Állatbarát 2015.05.26 15:49:29
Egyszerű, mégis egyedi és viszonylag gyorsan elkészíthető dolgokat gyűjtögettem mára. A fő csapásirány persze még mindig a Valentin-nap. Papírdekoráció a falra Az otthonotok egyik kis szegletét bátran felturbózhatjátok ezzel az alkalmi dekorációval, pofonegyszerű elkészíteni. Pár csepp ragasztó és…..
Ti tudtok olyan masnit kötni, ami egy mozdulattal lágyan leomlik a dobozról, és mindemellett tökéletesen komponált, arányos, guszta és kecses? Én nem. De megtaláltam, hogyan kell csinálni!    A négyperces videó végére már ti is tudni fogjátok! Sokkal egyszerűbb, mint…..
Állatbarát 2014.07.09 17:15:39
Állatbarát 2014.07.09 17:16:22
@ahdgy: köszi,nagyon jó
Folytatom az ajándékcsomagolós posztsorozatot, az első posztban saját kezűleg készíthető ajándékdobozokat mutattam nektek (ITT tudjátok elolvasni). Ebben a második részben a masnikötés titkait próbálom kibogozni. Nem sikerül szép (vagy legalább elfogadható) masnit kötnötök? Ismerek egy trükköt, és…..
Állatbarát 2014.07.09 17:06:48
A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témák a könyvjelzőkészítés lesz, ami amellett, hogy vidám…..