Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vabeko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félelmetes amikor a jv-k uralkodnak, es ők a tévedhetetlenek. Remélem a levélíró megkapja a kért kártérítést, hiszen a jv akadályozta utazáshoz való jogában.   Tisztelt MÁV-Start Ügyfélszolgálat! A 2008. szeptember 13-án az Önök által közlekedtetett 925. sz.…..
Számomra annyira nehéz felfogni, hogy miért kell az utasnak folyton a pofájába hazudni? Könnyebb az életük? Jobban alszanak? Jobb ettől az ágyban? Fingom nincs:( De legalább vannak még olyan vasutasok, akiket tényleg érdekel az utas. Köszönjük. Sziasztok! Sokat utazom vonattal,…..
Már a MÁV válasza az utasnak Szia,   Ezt kaptam a "fizető utasoknak fenntartott kocsi" feliratra kiakadós levelemre. Vicces.   Üdv   Éva   Tisztelt Utasunk!   Az utasainktól érkező megkeresések Társaságunk számára rendkívül fontosak, ezért…..
Úgy látszik az ütemes menetrendet, a kis települések lakói ütemesen megszívták. De kedves levélíró, nyugodjon meg, az említett IC vonatokon vannak gyorsvonati kocsik is. Remélem ennyiben tudtam segíteni. Kedves Blogszerkesztő!   Nem tudom mennyire tűnhet fontosnak…..
Új MÁV blog A Blikk és a vasút 2008.01.11 16:50:27
bulvárjelenség... fürtöske... öröm mámorTegnap egy igen nevetséges (már-már szánalmas) cikk jelent meg a Blikkben. Egy „olvasó riporter” küldött be egy lefényképezett vonatot, és szerinte a vonaton az utasok „fürtökben lógtak”, még egy indiai vonatot is…..