Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emitter86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs könnyű helyzetben a hazai Evopro, egy teljesen új konstrukciójú busszal kell bizonyítania, hogy a kompozit technológiában van lehetőség. Megnéztük, hogy életképtelen vagy pedig világszenzáció, a Budai várban próbázó különleges építésű magyar elektromos busz. Vajon…..
Napelemekről nem lehet úgy beszélni, hogy ne érintsünk újra és újra a villamossági hálózathoz való kapcsolódást: ahogy egyre jelentősebb részt vállalnak a megújulók az áramtermelésben, úgy kezdenek egyre nagyobb hatást gyakorolni mind a hálózatra, mind a villamosenergia…..
Saját kézzel Ragasztó 2011.01.12 14:09:00
Tudtad, hogy a foghagyma is alkalmas a ragasztásra? Hatodikban ezt állította egy osztálytársam technika órán, de még sohasem próbáltam...Ellenben már 2 bejegyzésben is emlegettem az általam kevert alap-ragasztót, amelyet papír munkáknál pl. découpage, kasírozás szoktam…..
emitter86 2011.01.13 22:03:04
  Szabadalmi leírás A találmány címe: Vízerőmű, állóvízbenFeltaláló: Indi Attila, 1212. Budapest XXI. Temesvári út 96. (100%)Levelezési cím: Indi Attila, 1202. Budapest XX. Perczel Mór utca 38. A találmány tárgya, alkalmazási területei:Mai kultúránk…..