Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zárkirály

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zárcsere a nap bármely szakaszában akadhat. Legyen szó egy vitás helyzet, egy válás, új tulajdonos váltás, elhagyott kulcscsomó, elromlott zár minden esetben zárcsere szolgáltatásra lesz szükségünk. Természetesen akkor járunk a legjobban ha jól körül szaglásszuk ezt az elcsépelt helyzetet. Kezdjük…..
Sokan azt gondolják, hogy egy zárbetét cserével megelőzhető a lakásba való betörés. Sajnos ez tévhit, ez nem így van. Hevederzárral való ajtó megerősítés a leggyorsabb, leghatékonyabb és viszonylag legolcsóbb eljárás, megoldás. Mindig érdemes egy kicsit átgondolni azt, hogy egy élet munkája van az…..
Hevederzár, mint az már a nevében is benne van, azt jelenti, hogy az ajtólapra belülről van felszerelve, és szerelés függvényében kengyelbe, tokba, falba rögzül. Hevederként szorítja bele az ajtót az ajtótokba, miáltal annak a befeszítése akadályozva van. Ez azt jelenti, hogy kitámaszkodik az ajtó.…..
Zárcsere azonnal szolgáltatásunk Budapesti ügyfeleink számára érhető el a nap 24 órájában, 365 napon keresztül. Az azonnal szó vészhelyzetre utal, olyan szituációra, amikor azonnali közbeavatkozásra, zárcserére van szükség, mert a helyzet azt követeli. Budapesti cég révén, érthetően ezt a zárcsere…..
Teljes körű zárszerviz szolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában, a teljesség igénye nélkül. Minden szolgáltatást nagyon nehéz lenne felsorolni, így kiemeltük a leggyakrabban igényeltebb munkákat. Gyors szolgálatot, hiszen csak egy telefonhívás, és Budapesten, illetve vonzáskörzetében a…..
Budapesti zárszerviz cégünk 0-24 óra között áll ügyfelei rendelkezésére az év 365 napján. Bármilyen zárral, bejárati ajtóval kapcsolatos zárszerviz szolgáltatást vállalunk. Legyen szó, akár biztonsági ajtóról, műanyag ajtóról, lemez ajtóról, kínai ajtóról vagy régi típusú, panel bejárati- vagy…..
Mi mást tehetnénk ha már egy meglévő de sajnos silány minőségű bejárati ajtónk van? Kezdhetnénk az ajtócsere műveletével, igen ám de van olyan lakástulajdonos aki épphogy ki tudta kalkulálni a lakás vásárlás után a tisztasági festést illetve ezzel párhuzamosan kisebb mértékű felújításba kezdett de a…..
„Nehéz év lesz, résen kell lenni, hogy mikor írják ki a pályázatokat” – többek között ezt a tanácsot kapták a szakmai szervezetek képviselői az év első Kábítószerügyi Tanács ülésén, március 22-én. A tanács elnöke, Nyitrai Imre helyettes államtitkár korábbi rutinjához híven ezúttal sem jelent meg az…..
Zárszerviz - Zárcsere szolgáltatások Budapest területén a Zárszerviz24 csapatának elsődleges munkavégzési területe. Az év 365 napján 24 órában állunk rendelkezésére ha Zár probléma akadt. Latolgassunk pár lehetőséget mikor szolgáltató segítségét kell igénybe vennünk: Számtalanszor fordul elő, hogy…..
Zárcsere szolgáltatások Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával az év minden napján 24 órában. Tevékenységeink Budapest minden kerületében elérhetőek. Szolgáltatásaink átfogóak minden akut zár problémát a helyszínen orvosolunk. Fújhat szél vagy eshet az eső, zárcsere…..
A mai napon át éreztem egy egy ügyfelünk helyzetét mikor hajnalnak reggelén kb 4 óra 30 perckor csörgött a telefonon. Természetesen cégünknél mint mindig, ebben az időpontban is elérhetőek vagyunk szemben a többi cég érveléseivel miszerint a nap 24 órájában elérhetőek de este 8 órától reggel 8 óráig…..
A modern korban nagy segítség lehet ha van nálunk mobil telefon. Így volt ez a mi nap is mikor egy szorult helyzetben nem volt más lehetőség mint a szomszédtól kérni segítséget. Ugyanis az történt velem amire eddig még nem gondoltam. Nagytakarítás közben a szemét felgyülemlése miatt össze húztam a…..
Egy szolgáltatás minden esetben jól jöhet feltéve ha ember életről van szó akkor nincs mérlegelési lehetőség. Így volt ez a minap. Az ügyfél telefonált, hogy ebédre várta a harmincegy éves lányát aki nem jelent meg, majd elment a lakására megnézni mi történhetett. A lámpa világított de a telefon…..
Ha az utcáról betérő betörő,rabló, illetéktelen behatoló betolakodik otthonunk szférájába,azzal nem csupán anyagi veszteség érhet minket, de egyúttal személyes komfortzónánk és biztonságérzetünk is sérül! Éppen ennek érdekében mindent meg kell tennünk a saját nyugalmunk és biztonságunk…..
Műanyag ajtó zárcsere szolgáltatásunk továbbra is elérhető Budapest minden kerületében az év minden napján 24 órában ,garanciával. A mai napon a munkáink és tapasztalataink során igen ritka majdnem ,hogy pótolhatatlan zárral találkoztam pedig a 10 év szolgálat alatt volt mit magamba szívni a város…..
Rohanó életünkben egyáltalán nem szabad elhanyagolni nyílászáróinkat, bejárati ajtóinkat. Amint az illetéktelen betörő talál gyenge pontot az ajtónkon, ablakunkon szinte biztos, hogy megpróbál betörni értékeinket eltulajdonítva. A betörések többsége a gyenge , elavult, rosszul működő ,kilógó,…..
A zárcsere Budapest szolgáltatás a legkeresettebb szolgáltatások közé tartozik jelenleg a Budapesti piacon. Ennek oka lehet, hogy elavultak a zárak,zárszerkezetek és mára koránt sem nyújtanak megfelelő védelmet a lakások és a benne élő lakók számára.Mindig jön egy hullám,…..
Zárlakatos legfontosabb feladata az zárnyitás és  ajtónyitás. Több ember vélekedik úgy, hogy egy bezárt ajtó nyitása megoldható berúgással illetve felfeszítéssel. Üzenjük ,hogy nem jól gondolják. Ugyanis a betört bejárati ajtók helyreállítási költsége sokkal nagyobb…..
A zárcsere művelet sikerességének és stabilitásának elsődleges lépése, hogy olyan típusú zárbetét,és zártest kerüljön a cserére, ami minimum középkategóriába sorolható,ellenállóbb a külső behatásoknak,rendelkezik MABISZ 4-5. minősítéssel. El lehet végezni…..
Zárcsere szolgáltatások elérhetőek éjjel nappal II. kerület  Ady liget, Budakeszi, Budaliget, Csatárka, Fel hévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles és környékén. Zárcsere szolgáltatások   Bejárati ajtóink lehetnek egy illetve több ponton záródóak de minden esetben a zárbetét minősége a…..
Zárcsere szolgáltatásra a nap bármelyik szakaszában szükség lehet mégpedig a zárak meg hibásodásából illetve az élethelyzetek adta lehetőségekből adódóan.Jobb ha van erre is megoldás mint akut helyzetben cselekedni,segítséget kérni a szomszédból vagy ismerőstől. A…..
Manapság a legjobban el terjedt biztonságtechnikai eszközként alkalmazott termék a Kínai biztonsági ajtó mely esztétikailag felemelő látványt nyújthat egy régi panelház 30 éves bejárati ajtója után viszont védelmi szintje annál alacsonyabb index el rendelkezik. Óbuda területe az elmúlt években…..
A mai napon különleges betörési módra figyeltünk fel a II. kerületben.Ügyfelünk bejárati ajtajának Biztibuk hevederzár és Mul-T-Lock fő zárait a folyosó felől beragasztották úgy ,hogy közben bent tartózkodtak a lakásban.Távozáskor nem tudták emiatt bezárni a bejárati ajtót csak a felső kisegítő…..
Referenciáink közé sorolható az I. kerület Batthyányi utcában lévő társasház melyben az elmúlt időszakban Elzett zárbetétek lettek kulcsa kódolva a költségek csökkentésért ,hogy ne kelljen lecserélni a házban lévő lakók kulcsait.A fenti zárbetétek cseréje néhol…..
Budapest egész területén orvosoljuk zárcsere problémáját, legyen szó betörés utáni helyreállításról vagy beletört kulcs utáni zárcseréről esetleges lakás tulajdonos váltásánál. Elképzelni se tudják mennyi bosszúságot okozhat, amikor hazaérve nem tudunk bejutni…..